Gerek YouTubedaki incelemelerde olsun gerekse kendimin mağazadaki incelemeleri olsun iPhone 6s Plus'ın günümüzdeki fiyatı 4 bin liraya varan orta sınıf Samsung ve alfabedeki tüm harfleri kullanan, balgam atar gibi isme sahip olan çinli markalardan daha iyi fotoğraf çektiğini gözlemledim. Bu da Apple'ın ne kadar ileri görüşlü bir marka olduğunun göstergesi. Özellikle Çinli markalar doğru düzgün bir kamera yazılımı yapmaktan bile aciz. Sensörleri ne kadar iyi olursa olsun fotoğraflar aşırı soluk çıkıyor. Ekonomik durumum iyi olsa kesinlikle şu rezil markalara bulaşmam. Üst segment androidlere bir şey diyemem ama orta segment bile olsan 2015 yılında çıkan telefondan da daha kötü fotoğraf çekmezsin be kardeşim. Burada "abi Xiaomi yeaa, telefona o kadar para verilir mi yeaa" diye fanboyluk yapanların akıl tutulması yaşadığını düşünüyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3BDE25B43 -- 6 Eylül 2020; 21:20:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2015te Çıkan iPhone'un 4000 Liralık Androidlerden Daha İyi Fotoğraf Çekmesi
-
-
Çıkar göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bladeGny
Çıkar gösterGel göstereceğim
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3BDE25B43Gel göstereceğim
Alıntıları Göster
6s bir kere samsung s6 kadar bile iyi foto çekemiyor. Boş yapma.
quote:
Orijinalden alıntı: Heisenbergin asistanı
6s bir kere samsung s6 kadar bile iyi foto çekemiyor. Boş yapma.6s i bilmem plustan bahsediyorum. Değil s6 günümüzdeki 4-5k fiyata sahip a71ler oppo renolar Xiaomi mi note 10lardan daha iyi çekiyor. Hatta Xiaomi ve opponun 8-9 binlik telefonlarından bile daha naturel çekiyor. Androidler güzelleştireceğim derken fotoğrafın içine ediyor, doğallıktan eser kalmıyor.
-
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hadi yürü plebian 720p ile. sana iyi günler.
boş konu zamanında 1650 liraya aldıgım mi 8 lite ve 1700 liraya aldıgım mi a3 ister ön ister arka kamera olsun kardeşimin iphone 7 sinden daha iyi fotoğraf çekiyor sırf konu olsun diye konu açıyorsunuz
-
İnstagramda falan çekiyorsan kesinlikle doğru çünkü yazılımları öyle
-
quote:
Orijinalden alıntı: onr1818boş konu zamanında 1650 liraya aldıgım mi 8 lite ve 1700 liraya aldıgım mi a3 ister ön ister arka kamera olsun kardeşimin iphone 7 sinden daha iyi fotoğraf çekiyor sırf konu olsun diye konu açıyorsunuz
Mi8 liteı bir süre kullandım. Fotoğraf çekiminde iPhone 6s Plus'ın yanına bile yaklaşamaz. Yüzü güzelleştireceğim derken soluk beyaz bir fotoğraf çekmesi daha iyi çektiği anlamına gelmez. İphonelar insanı olduğu gibi gösteriyor. Androidler fotoğrafın ırzına geçiyor. Gözlerde problem var sanırım.
Abi Xiaomi yeaa gcam yükleyince profesyonel fotoğraf makinesi gibi çekiyor yeaah diyenler gibi fanboyluk olsun diye konu açmadım. Benim gözlemlerim bu yönde.
quote:
Orijinalden alıntı: Thomas Silversteinİnstagramda falan çekiyorsan kesinlikle doğru çünkü yazılımları öyle
Kendi orijinal yazılımı hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3BDE25B43Mi8 liteı bir süre kullandım. Fotoğraf çekiminde iPhone 6s Plus'ın yanına bile yaklaşamaz. Yüzü güzelleştireceğim derken soluk beyaz bir fotoğraf çekmesi daha iyi çektiği anlamına gelmez. İphonelar insanı olduğu gibi gösteriyor. Androidler fotoğrafın ırzına geçiyor. Gözlerde problem var sanırım.
Abi Xiaomi yeaa gcam yükleyince profesyonel fotoğraf makinesi gibi çekiyor yeaah diyenler gibi fanboyluk olsun diye konu açmadım. Benim gözlemlerim bu yönde.
Alıntıları Gösterfotograf çekmeyi bilmiyorsanız o sizin probleminiz yüz güzelleştirme kullanmak saçma sapan bir durum bana kalırsa yüzü şekillendiriyor makyaj yapıyor vs bunlar oyuncak ve ben hiç bir fotografımda kullanmıyorum konu gerçekten boş kullanılan sensörler ortada neyin kıyasını yapıyorsunuz oda anlamsız video tarafında apple cephesi daha sinematik çekiyor işleme yazılımı daha başarılı deseniz amenna anlayacagım ama fotoğraf konusu tamamen boş konu kg blok
-
Öyle tabi ne sandin
Ucuz etin yahnisi==== çin malları
3000 liraya telefon aldim oo kralim akilliyim bak telefona para vermedim fazla diyenler çöp aliyor ve kendini kandiriyor
Malesef bende fakir oldugum icin dandik telefon alacagim ama gercekler bunlar keske ulke adam akilli yonetilseydi de 1999a iPhone alinsaydi eskisi gibi
4899a iphone se alin gene dandroid (dandik android) almayin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok kardeşim mikrodalga daha iyi çekiyor iyice abartın
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Aberrant WardenYok kardeşim mikrodalga daha iyi çekiyor iyice abartın
Bloklamış beni çomar. Fotoğraf çekmesini bilmiyorsun demiş bir de. Her şeyi de bana ama bunu deme. Kamera yazılımları o kadar leş ki yüz güzelleştirmeyi kapatsan bile açıkmış gibi çekiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Öyle tabi ne sandin
Ucuz etin yahnisi==== çin malları
3000 liraya telefon aldim oo kralim akilliyim bak telefona para vermedim fazla diyenler çöp aliyor ve kendini kandiriyor
Malesef bende fakir oldugum icin dandik telefon alacagim ama gercekler bunlar keske ulke adam akilli yonetilseydi de 1999a iPhone alinsaydi eskisi gibi
4899a iphone se alin gene dandroid (dandik android) almayinOturma organı kadar olan iPhone SE bile 9-10 bin liralık androidlerden daha iyi çekiyordur. Adamlar gidiyor bir de 10 bin lirayı Huawei Xiaomi oppo gibi çöplere bayılıyor. Akıl alır gibi değil.
Mi8 den iphone7 ye geçtim ve fotoğraf kalitesi anlamında oldukça mutsuzum. Bu da benim gözlemim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
|
6s bir kere samsung s6 kadar bile iyi foto çekemiyor. Boş yapma.
|
boş konu zamanında 1650 liraya aldıgım mi 8 lite ve 1700 liraya aldıgım mi a3 ister ön ister arka kamera olsun kardeşimin iphone 7 sinden daha iyi fotoğraf çekiyor sırf konu olsun diye konu açıyorsunuz |
Gel göstereceğim |
Çıkar göster
|
Yok kardeşim mikrodalga daha iyi çekiyor iyice abartın |
6s i bilmem plustan bahsediyorum. Değil s6 günümüzdeki 4-5k fiyata sahip a71ler oppo renolar Xiaomi mi note 10lardan daha iyi çekiyor. Hatta Xiaomi ve opponun 8-9 binlik telefonlarından bile daha naturel çekiyor. Androidler güzelleştireceğim derken fotoğrafın içine ediyor, doğallıktan eser kalmıyor. |
4000 liralık androidler dünya pazarına göre alt sınıf. 2015 de ki herhangi bir iphone zaten sınıf olarak aynı kulvarda bile değil. |
2015 te çıkan iphonenin 4 bin liralık androidlerden iyi fotoğraf çekmesi gibi bir konu açılmış garip.
Yani burada 2015 fiyatlarını şuanin fiyatlarına göre mi karsilastiriyorsun anlamadım. Cük kadar ekrandan bakınca herşeyin daha güzel görünmesi de gayet normal. Resimleri şöyle güzel büyük bir tv ye aktarınca belki konuyu 2020 de çıkan iphoneler in 2016 daki androidlere çözünürlük olarak yaklasamamasi bile gerçeği diye acarsın belki. Gerçi ergenlerin hatıra vs gibi işi olmuyor pek insta falan için bakıp beğeniyorlar böyle düşünmeleri normal. |
Benzer içerikler
- soyunarak para kazanma
- miyop astigmat gözlük kullanılmazsa ne olur
- avmigran zararları
- whatsapp kızla konuşma taktikleri
- 0530 kime ait
- telegram indirim kanalları
- google çizim yap
- sodyum iyon batarya
- suudi arabistan
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X