Şimdi Ara

2015te Çıkan iPhone'un 4000 Liralık Androidlerden Daha İyi Fotoğraf Çekmesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
188
Cevap
1
Favori
8.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Plusdan da daha iyi gm9 pro. Ayrica tabiki iyi olacak ama konu sahibi diyo ki 4 bin tl lik telefondan iyi cekio. Ben de diyorum ki 2000 liralik androidden bile daha kotu cekio 6s plus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone'un kamerası büyülü gibi. Daha önceden kullanmayanlar bilemez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çikko

android kullananların instagrama video hikaye atması yasaklansın

androidler kasıyor hikaye atarken 2015te Çıkan iPhone'un 4000 Liralık Androidlerden Daha İyi Fotoğraf Çekmesi 

• xiaomi mi9 t pro ve samsung s10 e kullanma firsatim oldu. bunlar 5000lira fiyat etiketi olan cihazlar. kac sene önce aldigim iphone x hepsinden daha iyi fotograf cekiyor.

• Hangi dönemin 4000 TL si onuda yazsana. 200-300 dolarlık cihazlar 4000 üstü olmuş ülkemizde neredeyse giriş ve orta seviye cihazlar 4000 olmuş neyle neyi kıyas ediyorsunuz.

• Biri yine ruyalanmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: antonio_06

xiaomi mi9 t pro ve samsung s10 e kullanma firsatim oldu. bunlar 5000lira fiyat etiketi olan cihazlar. kac sene önce aldigim iphone x hepsinden daha iyi fotograf cekiyor.

Tr nin parasıyla kıyas yapıyorlar ya

iPhone x 8bin TL lik cihaz 5binlik cihazdan iyi diyorsun hehehehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 6 Eylül 2020; 18:52:4 >
  • Arka Destroyer kullanıcısına yanıt
    Sadece kassa yeter, o kamerayı hareket ettirirken görüntü 144p oluyor ya piksel piksel, abi niye böyle hikaye atıyorlar anlamıyorum internetinize yazık

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3BDE25B43

Orası öyle hocam. Ama alt sınıf da olsan 2020de telefon çıkarıyorsun 5 yıl önceki telefondan daha kötü fotoğraf çekiyorsun. Üst segment diye 8-10 bine sattıkları telefonlar bile rezil çekiyor. 6 binlik iPhone 8 plus bile 10 binlik androidlerden daha doğal çekiyor.

Alıntıları Göster

La iPhone saksakcisi Xiaomi f/p cihazı yurtdışında neredeyse peynir ekmek fiyatına satılıyor neyle neyi kıyas ediyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Hangi dönemin 4000 TL si onuda yazsana. 200-300 dolarlık cihazlar 4000 üstü olmuş ülkemizde neredeyse giriş ve orta seviye cihazlar 4000 olmuş neyle neyi kıyas ediyorsunuz.

Dönemin parasına özellikle odaklanmanın bir önemi yok. Biri 2015de çıkmış biri 2020de çıkmış. Giriş seviyesi bile olsa kendinden 5 yıl önce çıkan telefondan daha iyi fotoğraf çekebilmeli. Hadi giriş seviyesini geçtim. Xiaominin Opponun 8-10 binlik flagshipleri iPhone 7 plusla aynı klasmanda. Aynı dönemde çıkan iPhone 11'in yanından geçemiyorlar.

• Ulan 800 dolarlık Xiaomi telefonları 450 dolarlık iPhone 7 plusla aynı hatta daha kötü çekiyor diyorum. Yok fp marka o yok ne ile neyi kıyaslıyorsun diyor. 800 dolarlık fp markası mı olur birader. Adam anlamıyor üstüne de blokluyor. Kara cahilliğin de böylesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

Plusdan da daha iyi gm9 pro. Ayrica tabiki iyi olacak ama konu sahibi diyo ki 4 bin tl lik telefondan iyi cekio. Ben de diyorum ki 2000 liralik androidden bile daha kotu cekio 6s plus.

Geçen sene redmi note 7 ile gm 9 pro arasında kalmıştım. Tasarım açısından rn7yi tercih ettim kamerası leş gibi. GM 9 pro fiyatına göre kamerası daha iyi. Pişman olmadım değil.

• 2015te Çıkan iPhone'un 4000 Liralık Androidlerden Daha İyi Fotoğraf Çekmesi

Xiaomi cihazlar ile bu fiyattaki iPhone cihazları kiyas ediyor iseniz Xiaomi doğru yolda demektir.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    evet . iphone 11 pro max s20 ultra dan kat kat daha iyi fotoğraf çekiyor. iikiside 11-12binlik cihazlar .instagram story olayına girmiyorum bile. istersen snapdragon 9999 olsun 50gb ram olsun optimizasyon yok . instagramda 30 fps story çekiyor.

• Xiaomi Mi 10 Pro 800 dolar
    iPhone 7 Plus 450 dolar
    Fotoğraf kalitesi eşit hatta Xiaomi daha kötü.
    Yukarıdaki arkadaşın attığı fiyatlarda iPhone 11 bile mi 10 prodan daha ucuz. iPhone 11 ile mi 10 pro kamera açısından aynı cümle içerisinde bile kullanılamaz. 7 plusı bile adam akıllı geçemeyen bir telefondan bahsediyoruz.

• 3500tl ye mi note 10 lite aldım. Atma recep din kardeşiyiz. Google cam ile baya iyi cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknoCat

3500tl ye mi note 10 lite aldım. Atma recep din kardeşiyiz. Google cam ile baya iyi cihaz.

Gcamın esprisi hdr modu. Stabil çalışmıyor. Hdr yapana kadar 10 saniye geçiyor. Hdr yapınca da fotoğrafın ırzına geçiyor. Bende de Xiaomi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3BDE25B43

Gcamın esprisi hdr modu. Stabil çalışmıyor. Hdr yapana kadar 10 saniye geçiyor. Hdr yapınca da fotoğrafın ırzına geçiyor. Bende de Xiaomi var.

Alıntıları Göster

Hdr plus ultra o

Espirsi hdr değil sadece. Bütün algoritma farklı ve iPhone daki renk uzaylarını kullanıyor...

Çok daha fazla detay alıyor stock kamerya göre. Ultra değil normal hdr + stok kamera kadar hızlı çok daha iyi...

:)

Imx686 var iyi sensör

• Xiaomi kullaniyorum.Lakin arkadas sonuna kadar hakli

( kamera icin konusuyorum)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.