Şimdi Ara

2015te Çıkan iPhone'un 4000 Liralık Androidlerden Daha İyi Fotoğraf Çekmesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
1
Favori
8.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes arkadaşı gömmüş ama haklı olduğu bir kaç konu var. yıllardır apple dan nefret eden, bir dahaki telefonda ne olursa olsun yine de apple almayacak birisi olarak söylüyorum bunu. apple alma ihtimalim %0. o telefonu kullanamam.

ama şunu söylemek istiyorum, arkadaşımın 6s ı mı, artık 7 mi bilmiyorum benim s10 plus dan kat kat daha iyi foto çekiyor. vaktim olsa 2 fotograf atıp karşılaştırmanıza sunardım.

bu neden oluyor fikrim yok ama ne zaman yeni bir samsung s serisi alsam kamerası muhteşem ötesi, herhangi bir telefonun yarışma ihtimali yok, iphone vs dahil. Ama aradan 3 ay geçiyor ve o kamera resmen nokia 6600 kamerasına dönüyor.

telefon düştüğnden midir ( kamerada kırık yok) yoksa pislendiğinden mi, ben de parkinson mu var bilmiyorum ama bir daha samsung almam asla. exynosla bizi düdüklediği yeter artık, orası bambaşka bir rezillik ( belki de kamera exynos yüzünden berbat? )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deli333 -- 8 Eylül 2020; 23:32:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat Burç

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

İşin acı tarafı da bu zaten 7 plus daha düşük bir sensör kullanmasına rağmen daha iyi iş çıkarıyor. Doğallık yani olduğu gibi çekme benim için vazgeçilmez bir şey. Bir kamerayı da iyi kılan budur. Her şeyin sadece donanımdan ibaret olmadığını iPhone gözler önüne seriyor.

Sıradan birisi rawla, harici uygulamalarla şunla bunla uğraşmaz, kendi stok uygulamasını açar ortadaki beyaz butona bastığı anda en iyi sonucu elde etmek ister.

Sensörlerin japon olması markanın Çinli olarak tanıtıldığı gerçeğini değiştirmez.

Ayrıca o çok övdüğün oneplusın fiyatına göre ne kadar düşük performans bir fotoğraf çekimi sergilediğini şu videonun 3.47 saniyesinde görebilirsin.

https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DUvSL7JyIAeA%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpEGKbn8YoGIhBv_fDwSneWoi3ojj989Q0EMgFy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerçekten öyle eski bi iphone en güncel orta sevie androidden iyidir .. hep bu böyleydi zaten

• Sen git gözlerine baktır dostum,senin görme sorunun var çok fazla

• Bu 3-4 bin liralık androidlerin iPhone 6s Plus'dan daha iyi fotoğraf çektiğini iddia edenler ya hayatında iPhone'u eline almamış ya da hayal dünyasında yaşıyorlar. Kormayın arkadaşlar gerçeği söyleyebilirsiniz.

• Gcam kur bak keyfine.

zamanında milletin 2 kamerayla yaptığını tek kamerayla gcam yapıyordu

• LazerBülbül kullanıcısına yanıt

3-4 binlik android cihaz giriş yada giriş/orta seviye cihaz oldu.

Neyle neyi kıyas ediyorsunuz

• Konu olsun diye açmışsın sanirim, iphone x den redmi note 8 e geçtim senin yazdiklarini okurken heralde 5 yıl onceki konular hortladi sandim... Yazik be kardeşim yıl 2020 hala neler ile uğraşıyorsunuz...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenfiz

Konu olsun diye açmışsın sanirim, iphone x den redmi note 8 e geçtim senin yazdiklarini okurken heralde 5 yıl onceki konular hortladi sandim... Yazik be kardeşim yıl 2020 hala neler ile uğraşıyorsunuz...

iPhone X ile yan sanayi redm* n*te 8'i insan aynı cümle içinde bile kullanmaz.

• Halen daha savunuyor ya sanki bana apple ceosu da burada gelmiş fanboyluk yapıyor. Banane ulan 6smiş plusmış. Babamın oğlu mu? Bugün bütçeme hangisi uygunsa en iyi cihaz odur.

• Cem095 kullanıcısına yanıt

:)

hüzünlendim.

• Gel benim Nova 5t ile ağlatayım senin 6s Plus'ı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman_Begins -- 7 Eylül 2020; 5:55:2 >
  • 3 sene önceki telefonum Xiaomi Mi Note 3 dxomark testinde iphone 7 plus'ı, S7 Edge'i standart yazılımı ile geçmişti 2015te Çıkan iPhone'un 4000 Liralık Androidlerden Daha İyi Fotoğraf Çekmesi
    senin tel de burada 2015te Çıkan iPhone'un 4000 Liralık Androidlerden Daha İyi Fotoğraf Çekmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meyveli kaktöş -- 7 Eylül 2020; 6:37:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• müthiş bi tespit yapmışsın gibi anlatmışsın da herkes iphone un androidden daha iyi olduğunu biliyo zaten, sorun f-p ürünü olmaması 6s plus bile şu anda 4600 lira,o paraya bulabileceğin android telefonlar 6s plustan birçok özellik olarak çok daha üstün olacaktır

iphone da bi marka psikolojisi vardır yani sen eline 8 bin liralık üst sınıf çok iyi performansa sahip bi xiaomi telefonu alsan kendini zengin hissetmezsin ama 8000 lik iphone u alsan zengin hissedersin o açıdan xiaomi gibi markalar performansa,işlemciye vs daha önem verir f-p bakımından tatmin eder

• Senelerce android ve hali hazırda 4 senedir iphone kullanan biri olarak diyorum, kamera yazılımında iphone 1 numara. Leş denilen 1.2 mp’lik 5s’in ön kamerası eminim bir çok kaliteli huawei telefonundan daha gerçekci ve güzel selfieler çekiyordur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendinizi kandırmaya gerek yok iphone kadar iyi fotoğraf çeken kamera yok piyasada. Samsungun en top modelini alırsın yok 120hz yok 360 derece geniş açı vs 2 sene sonra telefonu bırak piyasa samsung hatırlamaz. Apple taradında işler çok farklı. Apple'ın daha çok yazılıma yönelmesinden dolayı fotoğraflar anında çekiliyor ve mükemmel renk işleniyor. 8 senedir irili ufaklı çok android kullandım 2 haftadır iphone kullanıyorum gözlemlerim bu yönde.

Ha bu arada rn8 gibi telefonlar fiyatına göre çok iyi fotoğraf çekiyor ancak tekrarlıyorum fiyatına göre. iphonelar ile kıyaslamaya gerek bile yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne boş adam ve konu

• FantomİçinF kullanıcısına yanıt

yav hhhehehehehe veriyorsunuz 10 binleri sonra oypohone kodor gozol cokon yok

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.