Şimdi Ara

Lumia ile IpCamera uygulaması var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ev için bir Ipcamera aldım kurdum herşey çok güzelde ios ve android icin programı var ama wp için yok. Mağazadaki bazı uygulamaları denedim ama nafile.Daha önce böyle bir sorunla karşılaşıp çözebilen var mı ?

• Foscam Pro

www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/foscam-pro/588e0dde-ca45-4dfc-8fa7-7d1da8b0b83c

Foscam Pro is the official app from Foscam US. Foscam Pro allows you to take control of your Foscam IP cameras directly from your phone! Protect your business or home, keep an eye on your elderly parents, or check-in on your newborn baby anytime, anywhere.
    Things to be aware of in this release:

Getting MJPEG streams from some HD cameras can be slow, this is a known hardware issue.

Audio streaming is not implemented in this release.

Lumia ile IpCamera uygulaması var mı ?  Lumia ile IpCamera uygulaması var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cullukahmet2

Ben IPCam Monitor programını kullanıyorum işyerim için. Bir sıkıntı yok.

Bu programı denedim olmadı tekrar ayarlarla oynayıp deniyeyim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

Foscam Pro

www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/foscam-pro/588e0dde-ca45-4dfc-8fa7-7d1da8b0b83c

Foscam Pro is the official app from Foscam US. Foscam Pro allows you to take control of your Foscam IP cameras directly from your phone! Protect your business or home, keep an eye on your elderly parents, or check-in on your newborn baby anytime, anywhere.
    Things to be aware of in this release:

Getting MJPEG streams from some HD cameras can be slow, this is a known hardware issue.

Audio streaming is not implemented in this release.

şimdi indiriyorum çok teşekkürler

• fthmhmt kullanıcısına yanıt
    Foscam marka kamera olması gerekebilir. Sonucu yazın buraya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt
    ayarlarda http kısmına kendi ıp adresini yazdım kabul etmiyor
  • eşimin Iphone'dan qr okutunca program kolayca kurulup kullanılıyor ama wp bezdiriyor insanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthmhmt -- 13 Şubat 2015; 14:54:35 >
  • fthmhmt kullanıcısına yanıt
    Bir de şu programı deneyin. Umarım işinize yarar. Windows Phone uygulama konusunda sıkıntılı.

http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/wireless-ip-camera-p2p/ad9136b6-7258-4236-a835-3c85ca38dc57

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eray36 -- 13 Şubat 2015; 20:15:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eray36 kullanıcısına yanıt
    Denemiştim oda çalışmıyor teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.