Şimdi Ara

lumia kullanmayı bıraktım alacak olanlar da bulaşmasın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cangunner

Cortana dan haberin yok galiba?

Cortana Turkiyede kullanilmiyor hala bidiğim kadarıyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık uygun fiyata stabil android telefon bulunabiliyor. Gmd benim lumia 520den hem daha hızlı hem daha stabil çalışıyor(1 yıl boyunca format atılmadığı halde).

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gmd stabil mi ? çağrı kayıtlarına bakarken sürüklemede yüz kere takılıyor,donuyor bu mu stabillik

• psirik kullanıcısına yanıt
    afedersiniz ama, "..fanboylara laf yetiştirmeyin.. Yarım akıllı, yarım yamalak bir işletim sistemini savunuyorlar..." demişsiniz.

kendi yazdıklarım da dahil, bu konudaki tüm mesajları okudum ve sizin tabirinizle "fanboy"luk içeren ve WP sistemini körü körüne savunan bir yorum bulamadım ? kaldı ki, yorumda bulunan, ben dahil hemen her arkadaş ta halen WP'nin eksikleri olduğundan bahsetmiş. burada WP'yi üstün tutup da androide saldıran bir tutum da yok ? o zaman kim "fanboy" ve "..yarım yamalak bir işletim sistemini savunuyorlar.." derken kimi kastediyorsunuz, anlayamadım ?

Microsoft'un WP'ye yeni (android/Ios'ta olup da halen WP'de bulunmayan) özellikler eklemek ve Uygulama Mağazası konusunda şahıs/firmalara gerekli teşviki yapmadığı konusunda çok haklısınız, ki bunda zaten hepimiz hemfikiriz. hal böyleyken ben ya da diğer arkadaşlarım "fanboy" mu oluyoruz ?

ayrıca "..wp'yi savunmayı kesin.." gibisinden emredercesine yorumda bulunmanın hoş olmadığını düşünüyorum ?
    Çünkü "..Yarım akıllı, yarım yamalak bir işletim sistemini.." kullansak da hepimizin aklı yerinde çok şükür !

syg.

• Milletin windows ile derdi nedir anlamıyorum. Aman arkadaş microsoft kimseye mecbur değil ki zaten. Gidin samsung un naylon telefonlarını alın. Hem bu bir zevk meselesi. Bu arada ben BlackBerry kullanıyorum. Yıllardan beri işim gereği kullanmaya başladığım bb cihazlara müptela oldum. Ne zaman androide geçsem en fazla 3 ay kullanırım. Sonra geri BlackBerry ye dönerim. Lumia 820 ikinci telefon olarak çok aktif bir şekilde 2 yıl boyunca kullandım. Çok memnundum. Abim telefon ticareti yapar. Sağolsun hangi cihazı istesem verir ben de bir hafta veya bir kaç gün denerim. Şu ana kadar 520 hariç. denemediğim lumia modeli yoktur. Ama insanların yana döne söylediği hiç bir sorunu yaşamadım. Acaba 520 modeli sorunlu da insanlar o yüzden mi dert yanıyor bilemem. Uygulama sayısı konusuna gelince, bence çoğu yeterli seviyede. Google markette bilmem kaç tane uygulama varmış... Ha evet zaten herkes günde en az bin uygulama deniyor...

• seckinar kullanıcısına yanıt
    Bir şey sormak istiyorum. Rehberdeki numaraları sim karta nasıl taşıyabilirim.
  • psirik kullanıcısına yanıt
    tam anlatamadım galiba ? zaten WP'nin halen eksik bir yapıda olduğunu ve mükemmel olmadığını söylüyoruz. herhalde benim hiçbir mesajımı okumadan bana soru soruyorsunuz ? önce yazdıklarımı okuyun, ona göre bana tavrınızı belirleyin.

syg.
  • Bir kaç ay sonra yine gel konuşalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

Orijinalden alıntı: My House My Rules

quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

Orijinalden alıntı: My House My Rules

Htc 8x kullaniyorum. Wp den hic memnun degilim. Instagram hala beta , twittera ayda yilda ufacik bir guncelleme geliyor vs vs . Android 1.6 da bile daha fazla kisisellestirme vardi.

+1

925 kullanıyorum Nokia ya olan güvenimden aldım ama çok yanılmış olduğumu anladım. Sosyal uygulamalar fiyasko zaten.

Sozde wp de sosyal uygulamalar harika

6tag vs diyorlar onlarda da reklam var. Android ile IOS kullanıcıları bedava kaliteli instagram kullanacak ben birde istemciye para vereceğim.

Gercekleri soyleyince eksiliyorlar

• sstaq S kullanıcısına yanıt
    Uygulamalar sorunsuz çalışıyor bende ayrıcada iede sorun yok.
    Arkadaşta s5 mini var bende lumia 735 aynı fiyatlarda cihazlar yan yana koyuyoruz her halükarda lumia 735 üstün çıkıyor.

• Başka bir telefon olsa doğrudur derdimde s4 mini ile 820 den daha mutlu olacağını sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: yuksek

Androidin marketi iyidir.

Kisi listenize, foto ve smslerinize, galerinize, hesaplariniza, klavyenize, imeinize, aramalariniza ve tam internet erisimine ulasma izni isteyen bircok oyun bulabilirsiniz. Cok egleneceginizden eminim.

Hayirli olsun.

Wpnin istediklerine baktin mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psirik

Allah aşkına şu fanboylara laf yetiştirmeyin arkadaş. Yarım akıllı, yarım yamalak bir işletim sistemini savunuyorlar. Wp'nin bile fanboyu var. Objektif her kullanıcı wp'nin daha çok yolunun olduğunu görür ve söyler. Android ve Ios'un çok gerisinde. Microsoft Mineceaft'a yaptığı yatırımı wp uygulamalarına ve uygulama geliştiricilerine yapmıyor. Microsoft gibi bir yazılım devine yakışmayan şekilde yavaş hareket ediyor. Windows 10 gelip, oturmadan wp'yi savunmayı kesin. O da ancak 2017'yi bulur. Tabi bu arada Apple ve Google yerinde saymayacak.

+1 övenleri anlmak mümkün değil. wp hala çok çok çok zayıf. android ve ios a rakip değil yani. illaki gelişecek. belkide androidi gececek. ama bugun değil. yakında da değil. millet güncelleme bekliyor hala sacma sapan ara modeller cıkarıyolar. kullanılan donanımlar bile geri. geliştiricilein optimizasyonla uğraşmadığı biliyoruz. gecen oyun bozuk çıktı. yani acılıyor ama görüntü iç içe girmiş. geliştiriciye mail attım. güncellemeyeceğiz isterseniz paranızı iade edelim dediler. yani umduklarını bulamayınca mağazadan ümidi kesmişler . gelmeyen var ,gelipte vaz gecen var. andoid ve ios a her hafta adam gibi kaliteli oyunlar cıkıyor. wp ye gelen pek bir şey yok. demeke o ki wp ye bulaşmamak lazım. illa alacaksan alt model al paran boşa gitmesin ya da akıllı telefonun akıllı taraflarını kullanmıyorum pek de o zaman 520 525 falan al .

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Orijinalden alıntı: psirik

Allah aşkına şu fanboylara laf yetiştirmeyin arkadaş. Yarım akıllı, yarım yamalak bir işletim sistemini savunuyorlar. Wp'nin bile fanboyu var. Objektif her kullanıcı wp'nin daha çok yolunun olduğunu görür ve söyler. Android ve Ios'un çok gerisinde. Microsoft Mineceaft'a yaptığı yatırımı wp uygulamalarına ve uygulama geliştiricilerine yapmıyor. Microsoft gibi bir yazılım devine yakışmayan şekilde yavaş hareket ediyor. Windows 10 gelip, oturmadan wp'yi savunmayı kesin. O da ancak 2017'yi bulur. Tabi bu arada Apple ve Google yerinde saymayacak.

+1 övenleri anlmak mümkün değil. wp hala çok çok çok zayıf. android ve ios a rakip değil yani. illaki gelişecek. belkide androidi gececek. ama bugun değil. yakında da değil. millet güncelleme bekliyor hala sacma sapan ara modeller cıkarıyolar. kullanılan donanımlar bile geri. geliştiricilein optimizasyonla uğraşmadığı biliyoruz. gecen oyun bozuk çıktı. yani acılıyor ama görüntü iç içe girmiş. geliştiriciye mail attım. güncellemeyeceğiz isterseniz paranızı iade edelim dediler. yani umduklarını bulamayınca mağazadan ümidi kesmişler . gelmeyen var ,gelipte vaz gecen var. andoid ve ios a her hafta adam gibi kaliteli oyunlar cıkıyor. wp ye gelen pek bir şey yok. demeke o ki wp ye bulaşmamak lazım. illa alacaksan alt model al paran boşa gitmesin ya da akıllı telefonun akıllı taraflarını kullanmıyorum pek de o zaman 520 525 falan al .

Aynen öyle de saçma bir durum var. Microsoft daha sistemi oturtamamış. Sistemde halihazırda çok eksik var. Ancak bakıyorsunuz Samsung gibi ayda bir telefon çıkartıyor. Bu telefonlara ayrı ayrı güncelleme hazırlamak zorunda da kalıyor. Boşu boşuna zaman kaybı. Buraya yapacağın yatırımları sisteme ve uygulamalara aktar.
    Microsoft ne yazık ki treni kaçırıyor. Bu zamana kadar Nokia isminin ekmeğini yedi. İnsanların verdiği o kredi de tükeniyor. Anket yapılsın çoğu kişi Nokia ismi olduğu için aldım der. Eğer Microsoft gerçekten düzgün bir sistem oluştursaydı Nokia'nın ismi ilede bu sistemi insanlara tanıtabilme, yayma şansına sahipti. Şimdi tam tersi oldu. İnsanlar Windows Phone'u haklı olarak eksik, kötü, uygulama eksiğinin ve kalitesizliğinin olduğu bir işletim sistemi olarak görüyor. Microsoft'un Nokia'nın isminden daha olumlu faydalanmasını beklerdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullandığın cihaz Samsung olmasa katılırdım ama 2-3 ay sonra donmalara başlayacaktır
    Tecrübeyle sabit.
  • Android in adını kötüye çıkaran telefon samsung

• quote:

Orijinalden alıntı: cadde19

Android in adını kötüye çıkaran telefon samsung

+1. Katılıyorum. O arayüz güzel ama tüm sistemi kullanılamaz kılıyor bir süre sonra. Bir de androiddeki ram ve arka plan servisleri yönetimi iyileştirilse hiçbir tecrübe sahibi kullanıcı gidip de Ios'a o kadar para vermez bence..
    Syg.

• Lumia 1520 kullanıcısı olarak sistemin akıcılığına lafım yok. Ayrıca cihazın donanımıda fevkalade. Lakin iş market ve uygulamalara gelince eğer yeterli ise sizin için alınız. Ama en ufak soru işareti varsa kafanızda kesinlikle almayın. Çünkü sistemin gelişimindeki yavaşlık sizi çıldırtabilir. Ben çıldırmadım ve zevkle kullandım telefonumu. Şuanda da 1520 ile yazıyorum. Ama simkartım iphone 6 plusa takılı ve artık onu kullanıyorum. 1520 maceram telefonu düşürüp yaptırdıktan sonra olmasına rağmen içime sinmemesiyle sona erdi. İki telefonunda elimde olmasından dolayı ikisini de karşılaştırabilirim rahatlıkla. Ama şuanda tabi objektif konuşamam. Zira ios ekosistemi fersahlarca önde. Konu stabilite olunca neredeyse aynı gibiler gözümde. Ama i6 plusun yüksek donanım ve ciddi anlamda yazılım uyumunu arkasına alması onu rakip olmaktan uzaklaştırıyor. Ben zamanında 1520 ye 2000 tl vermiş birisi. Olarak wp alınacaksa da 1000 tl altında bir model tercih edilmesinden yanayım. Çünkü vazgeçmek istediğinizde 5 para etmiyor.

• Wp 8 platformu çıkalı 3 yıl gibi bir zaman oldu. Her şey bir yerden başlar, gelişir. Ben çıktığı gün lumia 920 ile başlamıştım. Sonra amoled ekranı nedeniyle 820 ye geçmiştim. O zamanlar eksiği çoktu belki ama şu zamanda wp yetersiz demek anlamsız. Buradaki arkadaşların çoğusu android in çıktıktan 3 yıl sonraki durumunu bilmez. Yada gelişim evrelerini bilmez.Tamam belki microsoft çok yavaş düzeltti önemli sorunları bile ama sonuçta düzeltildi. Ayrıca derdiniz ince ayarlara girmekse zaten wp almayın. wp bir zevk meselesi. instagram adam olsun güzel uygulama yazsın wp için. Zor değil bu. Dropbox uygulaması yoktu mesela ama dropbox daha fazla engel olamadı ve mecburen uygulama çıkardı. zira wp gayet güzel satılıyor. Burda birilerinin kötü demesiyle satış rakamları etkilenmiyor. Dediğim gibi derdiniz ince ayarlar ile oynamaksa zaten wp almayın. Ama bazı şeyleri bile bile alıp, gelip burda dert yanmanın alemi yok.

• abdullaharif kullanıcısına yanıt
    Neyi düzeltti Allah aşkına pil tasarrufunu mu?Cihaz merkezini mi?Yedekleme sorunumu?Çat çut sesini mi? hangisini?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.