Şimdi Ara

lumia kullanmayı bıraktım alacak olanlar da bulaşmasın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 yıllık lumia 820 deneyimimin sonuna geldim ve ilk defa android bir cihaza geçtim. Geçiş nedenim ise tamamen merak. Orta seviye bir cihaz olan s4 mini aldım. Nokia lumiayi ise stabil olduğunu bu sayfalarda okuduğum için aldim. Hakkini yemeyim gerçekten stabil. Ancak wp nin çok önemli eksikleri var. Samsungu elime alınca dedimki telefon budur. Sesle komuttan el hareketi ile telefonu kontrole kadar hepsi var. Marketi çok geniş. Her uygulama en iyi şekilde var. Wp de uygulamalar sanki laf olsun diye yapmılmış sanki. Uygulamalar iyi çalışmıyor. internet explorer ise hızlı fakat çol eksik bazen iyi çalışmıyor. Androidde istediğiniz tarayciyi kullanabilirsiniz. STABILMIS FELAN DİYE ALMAYIN BU WPLERİ ÇÜNKÜ SAMSUNGUM 1 AYDIR NE DONDU NE KASTI. çok yoğun şekilde kullanırım ama hiç donma kasma yok. Androidin kullanışlılığının yanında wp bir hiç bir daha bulaşmam. 8.1 ile birlikte yukardan inen şu perde adını bilmiyorum androidin yanında bir hiç çünkü wpde yukarıya sadece 4 ayar koyabiliyorsunuz bazende bildirimler geç geliyor. Wp de wifiyi kapatmak için ayarlara gitmeniz lazım ya da 3g yi açmak için. KISACA LUMIA ÇOK EKSİK HALA WP 10 GELMEDEN ALMAYIN...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3-4 ay sonra tarafsız olarak tekrar editlersin bu konuyu 👍

Tecrübeyle sabit.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • androidin ve elinizdeki telefonun bazı teknolojik/yazılımsal üstünlüklerden bahsetmişsiniz, doğrudur. evet, WP işletim sisteminin eksikleri var ve gitgide tamamlanıyor. lakin WP almak isteyen üyeler, müdavimi olduğumuz forumlardan almak istedikleri cihazlarla ilgili ayrıntılı bilgi alabiliyor ve WP'nin üstünlüklerini, eksiklerini öğrenip ona göre karar veriyorlar.

sanırım siz Lumia 820 alırken WP hakkında fazlaca bir araştırma yapmadınız ? ya da yeterince bilgilendirilmediniz ? her ne ise, yeni telefonunuz hayırlı olsun, ancak bir android forumlarında "hangi androidli telefonu almalıyım ?" diye sorduğunuzda size önerilecek son marka ve o fiyat aralığındaki son model, sanırım elinizdeki telefondur maalesef. Keşke LG tercih etseydiniz..

elinizdeki lumia için aldıktan 1 yıl sonra yorum yazmışsınız ama sanıyorum, android forumlarında ikinci "bu telefonu almayın.." mesajınızı yazmanız, korkarım ki 1 yıl sürmeyecek ? kullanıma da bağlı tabi ancak, değil S4 mini.. elimde S4 ve S5 modeller rehber ile e-posta arasında bile gidip gelirken 3-4 sn. tutukluk yapıyorsa TouchWiz arabirimine sahip bir telefon almadan önce 2 kez düşünmek gerekir.

son olarak hem android hem WP telefon seçimi gibi bilgi/tecrübe eksikliği olan konularda, diğer üyeleri yanlış yönlendirecek iddaalı konu başlıklarından da artık vazgeçmek gerektiği kanaatindeyim.

syg.

• Androidler hemen donmaya kasmaya başlamaz ki aradan zaman geçmesi lazım rami bitirmesi için
  • geçiniz efendim bende tavsiye etmiyorum. w10 gelsin ve yaygınlaşsın sonra gelirsiniz. 3 ay adam gibi kullan sonra format atarsın. windows phone 3 ay kullanınca insanı kanser eder.
  • Kişisel tercih meselesi. Almadan önce sistemlerin artılarını eksilerini araştırmalıydınız. Evet Windows bazı konularda Android'den geri olsa da önde olduğu konular da var. Ben Windows'tan memnunum ama alacaklara sistemin eksiklerini araştırmadan almamalarını tavsiye ederim.

• Şöyle bir durum var s4 mini daha android 4.4.2 bile almadı. 5.0 dan sonrasını almayacak bile ki alacağı kesin bile değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dün markete girdim alışveriş için a101e, başka Lumia 1320var mı diye sordum, mağaza çalışanı kendisi için ayırdığını söylediği bi tane getirdi hiç sormadan hemen satın aldım eşim için. Etti iki Lumia. Yaklaşık 5-6 veya daha fazladır Android kullandım. Her kullandığım Android 1 yı sonra şişiyor, bataryası şarjı sistemi romu remi, Xda dan hiç indirmediysem 100 gb rom indirmişliğim vardır. Samfırmware den indirdiğim Rumlar'ı saymıyorum, Android mi en kalitelisi bana göre 5 Kuruş etmez. Lumia yı da göreceğiz artık 1-2 yıl sonra belli olur Ne olduğu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sstaq S kullanıcısına yanıt
    Cortana dan haberin yok galiba?

• Bence hata yapmışsın ama o senin bileceğin iş neden hata yaptığını söylemem gerekirse eğer android bir cihazın alt sürüm cihazını alacaksan bir kere alman gereken en son marka samsungtur ben de android kullandım ama ancak bir işletim sisteminden ancak bu kadar nefret eder ve sıkılırsın hayattan bezdirdi uygulamaya dokunuyorsun yarım saat sonra yavaş yavaş daha yeni wp aldım ve çok memnunum akıcılığı özlemişim diyebilirim dersenki kullandığın telefon en düşük seviyedir yanılırsın çünkü galaxy ace galacy s gibi telefonları kullandım ve kullanan tanıdıklarım var şikayetçiler ama umarım sana sorun çıkarmaz tekrardan hayırlı olsun

• Android de Samsung bulaşmamak en mantıklısı.
    Huawei G610 dan Lumia 525 e geçtim 4ay kullandım sonuç wp bana göre değil.
    Alternatif az.
    Tekrar Huawei alacağım arayuz menü hızlı

• Daha önce lumia 1320 kullandım.Şimdi ise htc desire 500 ve lumia 530 kullanıyorum.Akıcılık ve stabilite derken wp,program kalitesi ve mağaza derken android diyorum.Ama Windows mağazada aradığım birçok uygulamanın muadilini bulmuştum not düşelim

• Bakınız hocam wpnnin marketi çok küçük ve bazi onemli oyunlar, uygulamalar malesef yok. Bundan dolayi wp almaktan vazgeçtim. Samsung Galaxy Grand Neo aldım. Aslinda samsung güzel telefon suana denk bir sıkıntısını görmedim. 5aydir kullanıyorum. Sadece kasası çok kötü düşündün mu bir yeri çiziliyor, içine gocuyor. Ha ios kullanirmiyim EVET. Orda bir çok aradığım uygulama var. Sarji bitmesi sorun değil pek fazla.

Ama ben demek istiyorum ki samsung çöp. Biraz kullan kasmalar hissedeceksiniz.

• Htc 8x kullaniyorum. Wp den hic memnun degilim. Instagram hala beta , twittera ayda yilda ufacik bir guncelleme geliyor vs vs . Android 1.6 da bile daha fazla kisisellestirme vardi.

• Android 1000 tl altı huawei g7 mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: My House My Rules

Htc 8x kullaniyorum. Wp den hic memnun degilim. Instagram hala beta , twittera ayda yilda ufacik bir guncelleme geliyor vs vs . Android 1.6 da bile daha fazla kisisellestirme vardi.

+1

925 kullanıyorum Nokia ya olan güvenimden aldım ama çok yanılmış olduğumu anladım. Sosyal uygulamalar fiyasko zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

Htc 8x kullaniyorum. Wp den hic memnun degilim. Instagram hala beta , twittera ayda yilda ufacik bir guncelleme geliyor vs vs . Android 1.6 da bile daha fazla kisisellestirme vardi.

+1

925 kullanıyorum Nokia ya olan güvenimden aldım ama çok yanılmış olduğumu anladım. Sosyal uygulamalar fiyasko zaten.

Sozde wp de sosyal uygulamalar harika

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

+1

Sozde wp de sosyal uygulamalar harika

6tag vs diyorlar onlarda da reklam var. Android ile IOS kullanıcıları bedava kaliteli instagram kullanacak ben birde istemciye para vereceğim.

• Allah aşkına şu fanboylara laf yetiştirmeyin arkadaş. Yarım akıllı, yarım yamalak bir işletim sistemini savunuyorlar. Wp'nin bile fanboyu var. Objektif her kullanıcı wp'nin daha çok yolunun olduğunu görür ve söyler. Android ve Ios'un çok gerisinde. Microsoft Mineceaft'a yaptığı yatırımı wp uygulamalarına ve uygulama geliştiricilerine yapmıyor. Microsoft gibi bir yazılım devine yakışmayan şekilde yavaş hareket ediyor. Windows 10 gelip, oturmadan wp'yi savunmayı kesin. O da ancak 2017'yi bulur. Tabi bu arada Apple ve Google yerinde saymayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psirik -- 22 Şubat 2015; 19:44:19 >
  • Androidin marketi iyidir.

Kisi listenize, foto ve smslerinize, galerinize, hesaplariniza, klavyenize, imeinize, aramalariniza ve tam internet erisimine ulasma izni isteyen bircok oyun bulabilirsiniz. Cok egleneceginizden eminim.

Hayirli olsun.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.