Şimdi Ara

Lumia mı İphone mi kendi deneyimlerim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nokia akşamın sebebi navigasyondur. İpad imiz , s4 umuz , Nokia c7 imizim , 1020 imiz ve piranha marka navigasyon cihazımız var ev ahalisi olarak. 1.ovi maps (ama güncelliği yitirmeye başladı) sonra here daha iyi. Şarj kolaylığından dolayı piranha daha çok kullanmıyoruz ama Nokia nin sesli komutunun yanına yaklaşamıyor. Lumialarda here , haritalar ve gmaps+ ortak çalışabildiği için artı avantaj. Sitelerinin yüzüne bile bakıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Windows Phone daha iyi bir tarayıcı
    Bazı temel uygulamalar
    Daha iyi bir video oynatıcı
    Isınmayan telefonlar

Olsun,tamamdır:D

tarayıcı olarak inanın safariden bi farkını göremedim ben. safaride aynı lumianın tarayıcısı gibi. Tabi ben video, forum, haber vs amaçlı kullandım. extra bir şeyde yavaşmıdır onun yorumunu yapamıycam

• nadirgoktan N kullanıcısına yanıt
    Ne yazıkki İş Bankası uygulaması da eksiklerle dolu. Android de bulunan kredi ödeme seçeneği bile bulunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkEnergy -- 13 Eylül 2014; 12:24:53 >
  • Ya kardeş bizde windows phone kullaniyorz ama senin kadar abartmiyoruz. Neresi yag gibi akip gidiyor? Ios kadarakici degil ayrica video izlerken yok decode error yok anasinin gozu error.. oumlarda optimizasyonda kalmadi yeni cikanlwrda kasilma felanda mevcut.. abartma.

• selam arkadaşlar bana göre windows phone otrumuş bir işletim sistemi gayet güzel fazla da eksiği kalmadı
    bence bana kalırsan arkadaşım lumia 920 serisi al tavsiye ederim
  • Valla Kardeş dediğim gibi ben iphone 5 ile lumia 925 modelinin ikisini de kullandım şu an iphone 5 kullanıyorum. Kendi deneyimlerim olduğunu yazmıştım ve lumia 925 im bir kez bile takılmadan aylarca yağ gibi çalıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

quote:

Orijinalden alıntı: schumici

Şu an hem 5S hem de 1320 kullanan biri olarak iki cihazın tüm nimetlerinden yararlanabiliyorum.

5S üzerinden bankacılık işlemlerimi, kişisel sosyal hesap takiplerimi ve fotoğraf olaylarını hallediyorum.

1320 ile de araç içi navigasyon olayını, telefon görüşmelerimi, word excel sayesinde teklif ve hakediş işlerimi hallediyorum.

İki cihazdan ve iki sistemden de çok memnunum, ikisinide nerdeyse maksimum verimlilikle kullanıyorum.

Tek sıkıntı taşıması :)

2 cihaz taşımak zor geliyorsa benim yanıma hiç yaklaşma..

Aynı anda 4 cihaz taşıyorum;
    Blackberry 9800
    iPhone 5
    HTC One Max
    Nokia 1520

Sizinki de zor iş hocam paranızla rezil olmuşsunuz.

• O kadar da iyi değil. Uygulama yükledikçe yavaşlıyor. Güncelleme sonrası reset gerekiyor vs. İphone ekran ölçüsü düzgün olsa kesinlikle tercih sebebi ama kumanda gibi olduğu için 5 dakikadan fazla kullanamıyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.