Şimdi Ara

Lumia mı İphone mi kendi deneyimlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Merhabalar. 1 seneden fazla kullandığım Lumia 925 imi yakın arkadaşımın iphone 5 i ile değiştirdik 3 ayı aşkındır i phone kullanıyorum İki işletim sistemi hakkındaki deneyimlerimi aktarmak istiyorum. İsteyen katılmayabilir ama kendi deneyimlerimdir.

(Lumia 925 ve İphone 5 için konuşuyorum.) Windows phone ile ios işletim sistemi arasında hiç bir fark yok. İkisi de yağ gibi akıyor. En ufak bir takılma kasılma kitlenme olmuyor. Gerekli uygulama fazlalığında ibre iostan yana ama lumiada da gerekli uygulamaların bir çoğu var.
    Lumia telefonlarımızda yer alan here drive ile Nokia müzik uygulamaları efsane uygulamalar. Saçma sapan yok candy crush yok falan diye konuşalanlar asıl 2000 tl üzerinde satılan ios telefonlarda nasıl olurda Nokia müzik ayarında ücretsiz bir uygulama olmaz diye sorgulamalılar.
    Banka uygulamaları açısından ios bariz önde lumia da Akbank dışında gerçek anlamda işlem yapabileceğimiz bir uygulama yok maalesef. Ben telefonda çok sık müzik dinlerim diyenler çevrimdışı liste özelliği bulunduğu için lumia almalılar. İosta deezer ve spotify e her ay para vermek istemeyenler için müzik dinlemek ızdırap.Uygulama olarak biraz daha rahatlasam da ekran büyüklüğü , müzik dinleme , açısından lumia telefonumu özlüyorum. Fakat spor ve banka uygulamaları açısından iphone kullandığım içinde mutluyum.
    Whatsapp ve instagram bildirim süreleri aynı. Şarj olayı kişiye göre değiştiği için yorum yapmıyorum. İki telefonda grafik yüklü oyunlarda ısınıyor.Fiyat performans açısından değil de işlevsellik açısından değerlendirmeye çalıştım. Ben üniversiteliyim çok sık müzik dinlerim yeni güzel gruplar keşfetmek isterim ve bunu ücretsiz yapmak isterim diyenler , aynı zamanda navigasyon açısından here drive çok çok başarılı navigasyon isteyenlerde tercihlerini lumia dan yapsınlar. Fakat benim banka işim fazladır banka uygulamalarını çok sık kullanırım çok sık seyahat ederim ve seyahat biletlerimi netten hallederim ve aynı zamanda çok sık spor yaparım diyenler bu konudaki kaliteli uygulama fazlalığı açısından iphone yi tercih etsinler. Son söz: İki tarafta işletim sistemi açısından gerçekten sorunsuz. Arkadaşlar kendi deneyimlerimdir. Eleştiriye , ekleme ve çıkarmaya açık bir yazıdır :)

16.09.2014 Ekleme : Ben 8.1 i hiç kullanmadım. Görüyorum ki 8.1 de ile şikayetler azalması gerekirken artmış :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nadirgoktan -- 16 Eylül 2014; 11:53:45 >

• Anlayamadığım olay şu. 925 geçen sene 1 eylül de satışa sunuldu nasıl bir yıldan fazla kullandınız?
  • Hocam şarj etmek için yanında batarya taşımaktan hoşlananlar ıphone 5 i tercih edebilir diye ekleyebilirsin :) arkadaşım ıphone 5 kullanıcısı,öğleden sonra benim 720den internete giriyor :)
  • coolsten kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 yıldan fazla gibi geldi ama faturam evde eve gidince bakarım şimdilik 1 yıldan fazla lafımı 8-9 aya çekiyorum :)
  • Şarj olayına girmek istemedim ama arkadaşın benimle tel değişim sebebi buydu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadirgoktan

Şarj olayına girmek istemedim ama arkadaşın benimle tel değişim sebebi buydu :)

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=96324934

Sorun genel hocam şu haberi okumadıysanız okumakta fayda var.
  • Şu ip 6 gelsede şu lanet wp den kurtulsam 920 1.5 sene olmuştur herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 3GS mi yoksa Iphone 4 mü ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2Shakur kullanıcısına yanıt
    Alabilecek gücünüz varsa alın tabi hocam sonuçta 3-4 tane lumia 920 fiyatına denk gelecek 1 ip 6
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last_Stand

Alabilecek gücünüz varsa alın tabi hocam sonuçta 3-4 tane lumia 920 fiyatına denk gelecek 1 ip 6

Dostum o kadar sure pişmanlık çektim l920 1.600 diye almıştık ilk çıktığında bu süreye kadar söve söve kullandım artık kredimi çekerim bir şeymi satarım fakat adam gibi tel kullanırım daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2Shakur

quote:

Orijinalden alıntı: Last_Stand

Dostum o kadar sure pişmanlık çektim l920 1.600 diye almıştık ilk çıktığında bu süreye kadar söve söve kullandım artık kredimi çekerim bir şeymi satarım fakat adam gibi tel kullanırım daha iyi.

Alıntıları Göster
    Uygulama eksikliği yüzünden mi bu kadar pişman oldunuz

• quote:

Şu ip 6 gelsede şu lanet wp den kurtulsam 920 1.5 sene olmuştur herhalde
    quote:

Orijinalden
    alıntı: 2Shakur

Şu ip 6 gelsede şu lanet wp den kurtulsam 920 1.5 sene olmuştur
    herhalde

6 5in kopyası sadece ekran büyük bide kamera daha iyi olabilir onun
    haricinde bir kaç tane özellik var hepsi bu kadar 2500 ₺ civarında olur bence
    fiyatı onun yerine 5 alın daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flag SHİP Killer -- 29 Ağustos 2014; 17:47:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

quote:

6 5in kopyası sadece ekran büyük bide kamera daha iyi olabilir onun haricinde bir kaç tane özellik var hepsi 2500 ₺ civarında olur bence fiyatı onun yerine 5 alın daha iyi

Dostum küçük ekran diye almadım bu zamana kadar fakat şuan tam istediğim gibi oldu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

quote:

6 5in kopyası sadece ekran büyük bide kamera daha iyi olabilir onun haricinde bir kaç tane özellik var hepsi 2500 ₺ civarında olur bence fiyatı onun yerine 5 alın daha iyi

Dostum küçük ekran diye almadım bu zamana kadar fakat şuan tam istediğim gibi oldu

Tmm öyleyse anladım :)
  • nadirgoktan N kullanıcısına yanıt
    Bide candy crush gibi saçma sapan çocuk oyunu yok diye wp almayanlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolsten

Anlayamadığım olay şu. 925 geçen sene 1 eylül de satışa sunuldu nasıl bir yıldan fazla kullandınız?

Uuzun süre demek istemiş işte.

Benim mefta tel de Kasım tarihli ama sorsan 1 sene oldu gibi geliyor.
  • Windows Phone daha iyi bir tarayıcı
    Bazı temel uygulamalar
    Daha iyi bir video oynatıcı
    Isınmayan telefonlar

Olsun,tamamdır:D
  • Siz birkaç hafta daha kullanın, bakın windows'a geçebiliyormusunuz
  • İphone 5s kullanan arkadaşım bile benim telefonu kurcaladığında kurduğu cümle tam olarak bu "Oha bu ne kadar hızlı" neler yaptı bilmiyorum ama böyle bir cumle kurdu.
  • Çok güzel bir mukayese olmuş. Fakat uygulama stabilizasyonu olarak çok ama çok yetersiz kalıyor işletim sistemimiz. Çok seviyorum ama bazen canıma tak ediyor.
  • AYPONE MI :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.