Şimdi Ara

Lumia serisi SAR değerleri ve karşılaştırma (sağlığınız için) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
7.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Affirmative!!

quote:

Orijinalden alıntı: inwwisible

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Android ile uğraşarak kanser olmaktansa SAR değerinden kanser olmayı tercih ederim.

Hay ağzını öpeyim, ne güzel dedin. Androidden wp 8 e geçtim kafam gözüm rahat, yok ayar yap yok rom at yok kernel at uygulama yükle ayar yap, telefon donsun, arka plandaki uygulamar 3g kotasını bitirsin uğraş anam uğraş

Yapma

O değilde 11. snıfım 9. sınıfların elinde L520 L620. Yapmayın çömezler ya. Ben telefonu alamamışım önümden 9. sınıf L520 ile geçiyor. Hangisine yanayım 9. sınıf olmasına mı, Lumia kullanmasına mı?

O 9.sınıflardan biriyim.

Şaka maka lan olum yapmayın bak. Kızın birinde sarı birinde kırmızı (pembe coverlı) ellerine almışlar kezban kezban takılıyorlar telefondan soğuyorum.

Sana bişey demiyorum kızlara lafım.

Bizim sınıfta da var o tiplerden. Sadece kızlar değil erkekler de dahil buna, lumia 920, s3 gibi üst seg. Telefon alıp sadece konuşmak için kullanan. Uygulamasız telefon kullanıyorlar. Adam telefon popüler diye sırf , s3 almış, ihtiyaç dahilinde okula getirdiğimde kutulara telefonu teslim ederken benim telefona lumia ezik, Nokia battı Windows çok kotu diyor. Sanki hiç kullanmış da. Sorduğumda telefonun kamerası hariç hiçbir ozelliğimi bilmiyor.

Bizimkilerden biri vay s4 şöyle vay s4 böyle diye yatım saat övdü.
    telefonu buna verdim 3 ders
    falan kullandı hacı ben boşuna almışım bu salağı diyo
    bazen s4 takılıyor bayaryaya kadar sokup geri takıyor bana diyoki telefon takıldığında nasıl kendine getiriyosun kapak açılmıuoki diyo
    telefon takılmıyo diyincede bozuluyo

Hangi telefon hocam? L520de bile hafızayı bitirdim o kadar yükleme yaptım bana mısın demedi. Gram takılma yok, ama arkadasın s3unde hep geç tepki veriyor, bu durumu ona söylediğimde de inkar ediyor.

Yok hocam ben lumia kullanıyorum arkadaşa Lamia'yı verdim. Anlatımım biraz kotu olmuş yukarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nymphadora

Yanlis bilmiyorsam bu tip sar degeri tespitleri cihazin radyasyon yayan tum donanimi aktifken olculuyor. Bluetooth, wifi, 3-4g, dosya aktarimi, nfc.
    konusma esnasina sadece 2g hat aktifken sadece konusma baslangicinda sar degeri yukseliyor(yinede tablo degerine ulasmiyor) daha sonra cekim kalitenize gore minimum duzeye inerek konusma yapmaniza izin veriyor, bazi telefonlarda orn:iphone5 wifi veya 3g aktifken sesli gorusme yapilmamasi onerisi klavuzlarinda yer aliyor.
    paylasim icin tesekkurler...

evet tüm donanım aktifken ölçülüyor. nokia 1208 made by nokia yazan modelini ölçtüm 2 sar degerinden fazla. ölçüm cihazı frequency range 2000 mhz kadar ölçüyor. nokia sar degeri 1.01 ama başka sitede 0,540 W/kg yazıyor hangisi dogru anlaşılmış değil. eski printer yazıcılarında 1500 mw/g sar ölçüm degeri var.

Lumia serisi SAR değerleri ve karşılaştırma (sağlığınız için)

• nokia lumia 925 yazılmamış onuda ben ekleyim

SAR değeri: 0,81 W/kg
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq_

Note 2'nin değeri 0.17 W/kg
    İphone 4s'in değeri 1.30 W/kg

anladığım kadarıyla 7 tane note 2'yi aynı anda açsak kurcalasak bize bi iphone 4s kadar zarar veremiyor.

Konu için geç olsa da şunu belirtmekte yarar gördüm artışlar aritmetik değil logaritmik.
  • ASYAK A kullanıcısına yanıt
    Logaritmik artışa internetten baktım. Tam bulamadım. Örnek verebilir misiniz? Rica etsem

• Bu degerler es sartlarda degil kimisi bostaki (konuşma yokken) kimisi max degerler bunlar (çekmediğindeki) o yüzden tam değer için kendi telinizin ne yazdığına firmasından bakın.
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    yani SAR 1.0, 0.5 in iki katı değil çok daha fazla katı oluyor. Logaritma hesaplanırken alınan değere gör örn. log 10 ise 2 değeri birin 10 katı oluyor gibi düşünebilirsiniz.
  • SAR değerinin en yüksek olduğu an cihazınızın baza ulaşmaya çalıştığı andır. O nedenle telefon çalarken kulağınıza koymayın.
  • lumia 820 0,74 denilmiş ama açıklamalarda 1,28 görünüyor hangisi doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: Decomplier

lumia 820 0,74 denilmiş ama açıklamalarda 1,28 görünüyor hangisi doğru

1,37 baş 0,71 vücut değerleri var

Gsmarena normal değeri 0.79 demiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

yinede yüksek gibi değilmi? lg lerde çok düşük bu oran
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

yinede yüksek gibi değilmi? lg lerde çok düşük bu oran

Evet yüksek aslında bende 8x kullanıyorum bazı sitelerde 0,78 yazıyor bazılarında 0,58 bence bu operatörden operatöre değişir düşünüyorum buradaki değerler ile yurt dışı ölçümleri bir değildir ama şu var ki cep telefonlarının kanser yapıyor furyası dönüyor ortada böyle bir şey yok ya da kanıtlanmadı tam olarak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• L1520'nin kaç bilen var mı ?

• serinaga S kullanıcısına yanıt
    www.microsoft.com/en/mobile/about-us/people-and-planet/emf-health/sar/sar-information/

Nokia Lumia 1520 (Type RM-938)

0,72

Nokia Lumia 1520 (Type RM-940)

0,59

Nokia Lumia 1520 (Type RM-937)

0,64

Nokia Lumia 1520 (Type RM-939)

0,64
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.