Şimdi Ara

Lumian 920 denim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 920 için denim ne zaman haberi olan var mı artık ümidi kesmeye başladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Diğer lumia lara gelmeye başladığı an bizimkilere de gelir diye düşünüyorum ama hayırlısı ya
  • 920,925,820 üvey evlat oldu artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1520 içinde durum farklı değil

• quote:

Orijinalden alıntı: orktas

1520 içinde durum farklı değil

Hepsini anlarımda 1520 ye neden verilmez o daha ilginç.

Windows 10 önizleme işide yattı zaten.

• Eskidi herhâlde
    Vallahi 10 gelse bile ben hemen kurmam 1 hafta beklerim bakalım şarj durumu nasıl performansı nasıl eğer vasat ise tam sürüme kadar beklerim tehlikeye atamam

• quote:

Eskidi herhâlde
    Vallahi 10 gelse bile ben hemen kurmam 1 hafta beklerim bakalım şarj durumu nasıl performansı nasıl eğer vasat ise tam sürüme kadar beklerim tehlikeye atamam

Elimizde NSU nimeti varken her riske var olmalıyız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy M31 vs Redmi Note 9 Pro
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her şeyi sıfırdan yüklemesi zor geliyor yoksa sorun değil geri dönmesi

• quote:

Her şeyi sıfırdan yüklemesi zor geliyor yoksa sorun değil geri dönmesi

Ben sık sık yapıyorum bu işlemi.

Umarım bu hafta denim verilir herkese yoksa isyan çıkacak.

• Telefonda fotoğraf falan tutmuyorsunuz pek o zaman bende 20Gb civarı fotoğraf var telefona geri yüklemesi zor oluyor onun saatleri alıyor

Aslında denim denim diyoruz da pek fark yok klasörleme falan var pfd kuran için denim zaten lafta, kamera da iyileştirme varmış evet var ama bu hali çok kötü de değil dua edelim de 10 da böyle olmasın bekletmesinler bu kadar

• quote:

Telefonda fotoğraf falan tutmuyorsunuz pek o zaman bende 20Gb civarı fotoğraf var telefona geri yüklemesi zor oluyor onun saatleri alıyor

Aslında denim denim diyoruz da pek fark yok klasörleme falan var pfd kuran için denim zaten lafta, kamera da iyileştirme varmış evet var ama bu hali çok kötü de değil dua edelim de 10 da böyle olmasın bekletmesinler bu kadar

Telefonum boş genel olarak onedrive sağolsun.

Aslında iddia vardı 4 Şubat ta Windows 10 önizleme gelecek diye ama yok şu anlık bekliyoruz yani.

• Gelecek elbet Bir ekran görüntüsü vardı 16 şubat mı öyle bir şey yazıyordu belki o zaman gelir.

• quote:

Gelecek elbet Bir ekran görüntüsü vardı 16 şubat mı öyle bir şey yazıyordu belki o zaman gelir.

Beklemek çok zor oluyor işte hocam.

• Neyi beklemedik ki ?

Cyan çıktı ismini duyduk 3 ay sonra geldi denim dediler belki 3 ay oldu yine ortalıkta yok veya 1520 22 Ekimde tanıtıldı 31 Ocakta 4 ay sonra satışa çıktı keza 930,830 da öyle.

Xbox one çıktıktan 5-6 ay sonra geldi belki daha bile fazla yani say say bitmez onları bekledik 1-2 hafta daha bekleriz kısacası

• quote:

Neyi beklemedik ki ?

Cyan çıktı ismini duyduk 3 ay sonra geldi denim dediler belki 3 ay oldu yine ortalıkta yok veya 1520 22 Ekimde tanıtıldı 31 Ocakta 4 ay sonra satışa çıktı keza 930,830 da öyle.

Xbox one çıktıktan 5-6 ay sonra geldi belki daha bile fazla yani say say bitmez onları bekledik 1-2 hafta daha bekleriz kısacası

Haklısınız hocam lakin arayüz değişimi söz konusu olunca heyecan artıyor tam tersi olarak sabır azalıyor.

Yine bekleriz artık sağlık olsun.

• bende 920 forumdan alip sifirladim cihaz guncelleme uygulama guncelleme derken cihaz ozelliklerine baktigimda mavi yaziyla lumia denim yaziyordu yaninda da daire icinde i harfi var tiklayinca Microsoft update sayfasi aciliyor..bide sorum olacak full sarjda internette haber sitelerinde gezerken 3 saatte %20 nin altina iniyor sarj bu normal mi bataryası mi bitik ve bide turkce karakter yazamiyorum forumda telefonlami alakali siteyle mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carloska -- 4 Şubat 2015; 10:36:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carloska

bende 920 forumdan alip sifirladim cihaz guncelleme uygulama guncelleme derken cihaz ozelliklerine baktigimda mavi yaziyla lumia denim yaziyordu yaninda da daire icinde i harfi var tiklayinca Microsoft update sayfasi aciliyor..bide sorum olacak full sarjda internette haber sitelerinde gezerken 3 saatte %20 nin altina iniyor sarj bu normal mi bataryası mi bitik ve bide turkce karakter yazamiyorum forumda telefonlami alakali siteyle mi

3G veya 2G ile normaldir o kadar inmesi. Türkçe karakterleri ben yazıyorum sıkıntı yok.

• normalde neye gore normal 920 icin mi bu ozelliklerde herhangi bi akilli telefon icin mi..wireless dan baglansam da ayni forumda sürekli nette olduÄŸu halde aksami cikariyorum diyen de var benim gibi 2-3 saatte bitiyor diyende... aliexpress ten 15 dolara 920 bataryasi siparis verdim bataryasi bitik buyuk ıhtimal

• normalde neye gore normal 920 icin mi bu ozelliklerde herhangi bi akilli telefon icin mi..wireless dan baglansam da ayni forumda sürekli nette olduÄŸu halde aksami cikariyorum diyen de var benim gibi 2-3 saatte bitiyor diyende... aliexpress ten 15 dolara 920 bataryasi siparis verdim bataryasi bitik buyuk ıhtimal

• quote:

Orijinalden alıntı: carloska

normalde neye gore normal 920 icin mi bu ozelliklerde herhangi bi akilli telefon icin mi..wireless dan baglansam da ayni forumda sürekli nette olduğu halde aksami cikariyorum diyen de var benim gibi 2-3 saatte bitiyor diyende... aliexpress ten 15 dolara 920 bataryasi siparis verdim bataryasi bitik buyuk ıhtimal

1 saati geçik forumdayım, uygulamalarda gezdim, mağazaya falan baktım aralıksız, ekran açık Wi-Fi ile kısacası, şuan %72.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.