Merhaba, 2 yıldır Samsung Galaxy A52S 5G 256 GB kullanıyorum. Şu anda elimde hiç kullanılmamış bir Samsung Galaxy A35 5G 256 GB var. Teknik detaylar konusunda çok bilgili değilim, ancak kamerayı sık sık kullanıyorum ve oyun oynuyorum. Sizce A52s 5G'yi kullanmaya devam mı etmeliyim yoksa A35 5G'ye geçiş yapmalı mıyım? Görüşlerinizi bekliyorum. Ayrıca, sitelerdeki karşılaştırma puanlarına baktığımda Galaxy A35 5G öne çıkıyor. Ancak ekran ve işlemci açısından Galaxy A52s 5G'nin daha iyi olduğu söyleniyor |
Galaxy A52s 5G vs. Galaxy A35 5G
-
-
A52s:
+Snapdragon işlemci
+Daha hafif bir telefon
- Son Android güncellemesini aldı
A35:
- Exynos işlemci
+ Daha iyi kamera
+ Güncel bir telefon ve 4 Android sürümü alacak
A52s'de Snapdragon işlemci olmasından dolayı daha iyi şebeke çekimi olacaktır. Ayrıca yine SD bir işlemci olduğu için gündelik kullanımdaki performansı daha iyi olabilir, kullanmadığım için net yorum yapamıyorum.
Bende A54 var. A35'de kullanılan işlemci A54'ün işlemcisi ile aynı ve bendeki telefon açıkçası ara ara tekleme yapan bir telefon. O yüzden performans olarak A52s kadar iyi çalışmayabilir. Güncellik ve kamera açısından A35 daha mantıklı.
Kısacası eğer satın almadıysanız kullanabilirsiniz, lakin satın aldıysanız veya daha iyi bir modele geçme şansınız varsa daha iyi bir model kovalayın derim. Şahsen A52s kullanıyor olsam A55'i de es geçerdim.
-
A52s in tek avantajı işlemci. Fakat A52s den A35 e geçilecek bir espri yok. Eğer geçiş yapmak istiyorsan ve bu bir orta segment cihaz olacaksa, A56 olabilir. Onu bekleyebilirsin. -
A35 güncel ve her türlü daha iyi. Birkaç geride olduğu yön olabilir ama totalde A35 daha iyi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X