Bildirim
LUMİDA İNTERNET GEÇİŞİ VARMI

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: molkus
Kardeşimde lumia 820 var bense htc one kullanıyorum usb üzerinden bilgisayarın internetini kullanabiliyorum lumialarda böyle bi özellik varmı yoksa ilinen bi uygulama varmı yardım bekliyorum
teşekkürler
Ayarlar > internet paylaşımı bölümünden açarak wifi üzerinden cihazınızdan internete girebilirsiniz
edit: dostum ben 820 den pc ye internet paylaştıracaksın sandım usb üzerinden 820 yi internete çıkartamazsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 21 Eylül 2013; 15:42:48 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MR. H
quote:
Orijinalden alıntı: molkus
Kardeşimde lumia 820 var bense htc one kullanıyorum usb üzerinden bilgisayarın internetini kullanabiliyorum lumialarda böyle bi özellik varmı yoksa ilinen bi uygulama varmı yardım bekliyorum
teşekkürler
Ayarlar > internet paylaşımı bölümünden açarak wifi üzerinden cihazınızdan internete girebilirsiniz
bi kaç seferdir bilgisayardan alıp wifidan vermeyi denedim ama başarısız oldum sağolun yinede -
Çok lazımsa, bilgisayarınıza Connectify'i kurun, Connectify bilgisayardaki interneti etrafa Wi-Fi olarak dağıtır. Telefondanda bu şekilde bağlanabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr
Çok lazımsa, bilgisayarınıza Connectify'i kurun, Connectify bilgisayardaki interneti etrafa Wi-Fi olarak dağıtır. Telefondanda bu şekilde bağlanabilirsiniz.
hocam bunun için extra bi donanım gerekmiyormu mantıklı gelmedi kusura bakmayın -
Bilgisayarınızda Wi-Fi özelliği olması lazım. USB stik veya bilgisayarınızın içinde gömülüdür.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X