Şimdi Ara

Türknet bağlantısı giden varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114
Cevap
0
Favori
2.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• İstanbul/Ataşehir' de bizim de gitti. DSL var IP adresi alamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkwinter

İstanbul/Ataşehir' de bizim de gitti. DSL var IP adresi alamıyoruz.
    bizdede aynı şuan hatta 1 dakika geldi tekrar geri gitti. devamlı oluyor ama bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umraniye inkilap santrali patladi galiba
    3 arkadas daha olmadigini soyledi

• Ümraniyedeyim, bağlantım 20:00 civarı gitti. Bu hafta arada 10 dk kopmalar yaşamıştım. Bekledim gelmeyince kayıt açtım. Hat kaynaklı sorun yokmuş da modem kurulumu ile ilgiliymiş. Salak yerine koymayın, Wan Ip si yok, durduk yerde gitti dedim bakalım ses yok daha destekten. @TurkNetDestek

• quote:

Orijinalden alıntı: UML

Ümraniyedeyim, bağlantım 20:00 civarı gitti. Bu hafta arada 10 dk kopmalar yaşamıştım. Bekledim gelmeyince kayıt açtım. Hat kaynaklı sorun yokmuş da modem kurulumu ile ilgiliymiş. Salak yerine koymayın, Wan Ip si yok, durduk yerde gitti dedim bakalım ses yok daha destekten. @TurkNetDestek
    banada aynısını dediler aptalmıdır nedir yazan şahış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexus can

banada aynısını dediler aptalmıdır nedir yazan şahış.

Alıntıları Göster
    Sistem otomatik yazıyor o cevapları. Gerçek kişi değil malesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Modem kurulumu yanlis diye banada cevap geldi. Kucuk camlica -Üsküdar bölgesindede gitti. Bizim apartmanda 3 kiside daha yok. Umarim sikinti buyuk degildir. Evde kaldik zaten sikiliyoz valla ozelden soverim uzun surerse

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese ayni yaniti veriyorlar. Ne guzel bir sistem. En cok internete ihtiyac duydugumuz zamanda etrafta yetkili yok.

• UML kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayım, beklemedeyim umarım en kısa zamanda gelir. Ümraniye ye bağlıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çikkarito09 -- 27 Mart 2020; 22:15:53 >
  • Benim de gidip geliyor sürekli. Ne oluyor anlamadım. 1 seneden fazladır kullanıyorum, normalde hiç kesinti yaşamamıştım bu şekilde.

Edit: Ankara, Keçiören lokasyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyyy -- 27 Mart 2020; 22:20:36 >
  • Sultangazi yaklaşık 20 dk ip alamadım.
  • Herhangi bir açıklama da yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkwinter

Herhangi bir açıklama da yok.
    Telefondan aradım teknik arıza varmış bölgede İnşallah en kısa sürede çözerler tamda ekiple oyuna girecektik bune ya.
  • Bende de gitti.

• Merhaba, yaşadığınız sorun ile ilgili hem Telekom hem de bizim mühendislerimiz çalışıyor. Hızlı bir şekilde sorunu çözümleyeceğiz.
  • Darkwinter D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun ile ilgili hem Telekom hem de bizim mühendislerimiz çalışıyor. Kısa süre içerisinde sorunu gidereceğiz.
  • ErdoganBulutt kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu sorunu tespit ettik. Hem Telekom hem de bizim mühendislerimiz çalışıyor. Hızlı bir şekilde sorunu çözümleyeceğiz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.