Şimdi Ara

Türknet bağlantısı giden varmı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
2.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, sorununuz devam ediyorsahttps://turk.net/online-islemler/ üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Kontrol ederek dönüş sağlayalım.
  • Denizlide düzenli olarak Dsl ışığı kırmızya düşüyor ama internet oluyor 50 mb pakette aldığım hız ise 12yi geçmiyor. Twitch de ise bir şey izlemek mümkün değil.
  • Sakarya da yok, hiçbir açıklama da yapmıyorlar. Müthiş firma, kimlere kaldık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Dün gece geldi. Sıkıntı yok.

• Phenoll P kullanıcısına yanıt
    Benim şimdi gitti hayırlısı...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Modem ip almiyor. Bi arkadasi aradim onda da yokmus. Umraniye inkilap santrali

• Ümraniyedeyim, tam 20:51'de gitti. Destek kaydı da açamıyorum. Artık baydı bu iş.

• Benimde gitti

• Çanakkale Merkez. İnternet bağlantısı koptu. Dün de bu saatlerde internetim çok yavastı. Genel bir sorun var heralde .

Şuanda geri geldi 21:10 olarak. Bir reset attılar heralde bölgelere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ado1231 -- 29 Mart 2020; 21:10:35 >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Şimdi yine gitti internet ışığı yanmıyor. Bilginize

• İstanbul / Eyüp benim de DSL ışığım yanıyor ancak İnternet yanmıyor. Mobil uygulama veya internet sitesinden Online İşlemler'e girilemiyor "Network/Hata" mesajı veriyor. Telefonla oluşturdum kayıt.
  • istanbul/Sancaktepe 30 dakika civarı oldu internet gideli.

• MirachleSevim M kullanıcısına yanıt
    Geldi şu an
  • İstanbul Ümraniye, 20:51'de gitti hala yok. Bi de şaka gibi destekten en son gelen yanıt şu:

TurkNet Otomatik Bilgilendirme
    Sık sık kopma arıza kaydınız ile ilgili incelemeleri yaptık. Son 24 saatte hattınızda kopma sorunu yaşamadığınızı tespit ettik. Arızanız devam ediyorsahttps://turk.net/ilk-yardim/ adresinden destek talebinde bulunabilirsiniz.
    @TurkNetDestek

• Gelir gibi oldu yine gitti.

• Saat 21de komple gitti bu gecede. 10 dak sonra geldi ama pingler uçuyor. Yeter yaaa, yeter be kardeşim bıktıkk yaaa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truva1975 -- 29 Mart 2020; 21:37:47 >
  • Istanbul/Sancaktepe de hala bağlantı yok bu nasıl bir firma 2 günde bir bu sorunla mi karşılaşacağız yeter ya yeter. Paraya gelince şak diye almasini biliyorsunuz, ulaşacağımız kimse bile yok turknet den uzak durun diyenler haklıymış

• internet ışığı gelmiş fakat modem 10.0 ile başlayan bir ip alıyordu yeniden başlattım düzeldi, siz de benzer sıkıntı yaşıyorsanız deneyebilirsiniz.
    bu aralar evden çalışıyoruz umarım tekrar etmez sorun
  • bende sadece bende sorun var sanmıştım herkeste varmış sorun
  • Aliminati kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hız konusunda yaşadığınız sorunu arkadaşlarımın kontrol edebilmesi içinwww.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?

Twitch yayınlarındaki sorunu genel olarak network ekibimize ilettim. Bu konuda network ekibimiz gerekli çalışmaları yapıyor. Gelişme olduğunda bilgi vereceğim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.