Şimdi Ara

Türknet bağlantısı giden varmı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
2.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Merhaba, şu an genel bir sorun bulunmuyor. Arızanız devam ediyorsawww.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • Merhaba, yaşadığınız sorun devam ediyorsawww.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • UML kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorunları aynı gün içerisinde giderdik. Şu an sorun olmaması gerekiyor.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Yok akşam gidip geldi şuan gayet iyi :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ens1252 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şu an genel bir sorun bulunmuyor. Sorun devam ediyorsawww.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • muhlis bey kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şu an genel bir sorun bulunmuyor. Sorun devam ediyorsawww.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • Cumadangeldim kullanıcısına yanıt
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Hız testi fanteziniz mi var anlamıyorum?
    Sürekli net düşüyor geliyor dsl ışığı kırmızı ama leş ötesi bir internet var.
    Serveri Tr de bulunan oyunda bile aniden bir 600 bir 27 oluyor ping kaç defa arıza kaydı oluşturmam gerek söyleyin ona göre açayım?

• arada bir kopmalar oluyor burayı okuduktan sonra artık normal karşılıyorum bende
  • Saat 19:00 da benim bağlantı da gitti geldi. Geri geldi ama normalde olan bant genişliği yarısı kadar.
    Yapa dayım.

• Keyifli kullanımlar dilerim
  • ozgurmisirci kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız kesintileri ekiplerimizin kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, yaşadığınız kesintileri ekiplerimizin kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
    evet. bu sayfadan kesintilerimi belirttiler . gelip düzelttiler kabloda sorun varmış. Teşekkür ederim yardımlarınız için
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.