Şimdi Ara

lütfeeeeeen yardım tunka çewir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lütfen yardım edin çok yakın bir arkadaşım tunka çewir diye bir cd almış ve kurarken cd internete bağlanmak istiyormuş net bağlantısı olmayan arkadaş benim denememi istedi ve ben denemek istediğimde bazı kişiler programın benim bilgisayara yuklenınce baska bilgisayara yuklenmeyeceğini soyluyo bu konuda bilgisi olan varmı

• peki bilgisayara format attı diyelim bidaha yüklenmicekmi valla bendeki internetten indirildi ve crack yapıldı ve aynı tunkayı abimin pcsinede yükledik çatır çatır çalışıyo. eğer para verip aldiysa ve başka pcye yüklenemiyosa ben olay çıkarırdım valla bence başka pcye yüklenir ama tunka çeviri iyi bir çeviri proramimi dersen yaramaz bence sözlük gibi kelimeleri güzel çeviriyo ama cümlelerde zoooooooooorrrrrrtttttluyo niidim böyle çeviriyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: sars

peki bilgisayara format attı diyelim bidaha yüklenmicekmi valla bendeki internetten indirildi ve crack yapıldı ve aynı tunkayı abimin pcsinede yükledik çatır çatır çalışıyo. eğer para verip aldiysa ve başka pcye yüklenemiyosa ben olay çıkarırdım valla bence başka pcye yüklenir ama tunka çeviri iyi bir çeviri proramimi dersen yaramaz bence sözlük gibi kelimeleri güzel çeviriyo ama cümlelerde zoooooooooorrrrrrtttttluyo niidim böyle çeviriyi

yaw ben de indirdim. crackı da mevcut. dosyadaki cd keyi ve activation kod yaratma programın kullanarak herşeyi yaptım. ama kayıt butonuna basınca, "kayıt işlemi tamamlanamadı. program kapanacak" diye bir hata veriyor. sen nasıl yaptın crackı?
  • Programı çalıştırıp Kayıtlı kullanıcı ol üğmesine tıklayın. Telefonla kayıt sekmesine gelin. Crack dosyasının içinde bulunan Beni oku.txt dosyasının içindeki kodlardan herhangi birini tunka'nın istediği Cd'key olarak girin Aktivasyon kodu kısmının açıldığını göreceksiniz. Son olarak yine tunka programının verdiği ürün kodunu tire ( - ) kullanmadan crack dosyasının üstteki boşluğuna yazın ve ardından programda generate tuşuna bas
    dene bakalım kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ingilizce yardım ltfn
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.