Şimdi Ara

Çok acil lütfen invalid cd key

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar "invalid cd key" hatası alıp duruyorum hiç bi server'a giremez oldum lütfen yardım edin çalıştırdan bir sürü kod yazdım hiç biri olmadı sinir içindeyim lütfen yardım edin...

• CS 1.5 ise CDKey changer programları ile veya regedit anahtarlarını değiştirerek farklı cd keyler denemelisiniz.

Eğer CS 1.6 ile alıyorsanız bu sorunu, CSyi komple silip yeniden kurun.Ve üzerine V26 patch atın.
    Bazı patchlar CDkey sorunu çıkartırlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

CS 1.5 ise CDKey changer programları ile veya regedit anahtarlarını değiştirerek farklı cd keyler denemelisiniz.

Eğer CS 1.6 ile alıyorsanız bu sorunu, CSyi komple silip yeniden kurun.Ve üzerine V26 patch atın.
    Bazı patchlar CDkey sorunu çıkartırlar.

Cs 1.6 kurulu şimdi komple siliyorum ve yeniden kurup V26 atıp bırakıyorum. Sorun devam ederse buraya yazıyorum...
  • Şimdide bad file hatası alıyorum tam server'a girecekken. Hata çözümü için oyunyöneticisi sitesini söylüyor ama bir çözümü yok bir yardımcı olurmusununuz yawww......
  • Oyunyoneticisinin sitesinde bad file sorununun çözümü anlatılıyor zaten ordaki adımları uygulayarak sorunu çözebilirsiniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.