Şimdi Ara

Slui.exe 4 nedir? Windows Key satan satıcıya verilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 8.1 için aktivasyon key satın aldım. Key aktifleşmedi, satıcı ile iletişime geçtim. Slui.exe 4 işlemini çalıştırıp gelen kodu mesaj olarak atmam isteniyor. Satın aldığım ürün retail versiyon yani OEM değil. Neden bana ya da bilgisayarıma dair bir kod gerekiyor bilmiyorum.

Ürünü bildiğimiz e ticaret aracılarının birinden aldım. Yalnız key'den ibaret. Satıcı yorumlar iyi görünüyor ama o yorumların değişebildiğini biliniyor. Şimdi satıcıya güvenip bu kodu vermeli miyim? Bu kod neyin nesi? Bana, Microsoft hesabıma ya da bilgisayarıma ait ne gibi bilgilere bu kodla ulaşılabilir. Bilen varsa ve bilgilendirirse sevinirim.

Bu arama motorları ya da Microsoft bu konuda cevaplar veremedi...

• Slui 4 telefonla etkinleştirme kodudur. Windows fazla sayıda kaldırılıp tekrar kurulmuşsa etkinleştirme sayacı dolduğu için online etkinleştirme kabul etmez. Bu durumda çalıştırda slui 4 yazarak telefonla etkinleştirme yapabilirsiniz.

Gelen ekranda ilk aşamada ülke seçmenizi ister. Ardından size 5'li rakam gruplarından oluşan uzun bir sayı dizisi gösterir.
    MS Türkiye'yi arayıp sesli yanıt sisteminden ürün etkinleştirme robotuna geçiş yaparsınız. Robot sizden ekrandaki sayıları girmenizi isteyecek. Tüm sayılar girildikten sonra ürün anahtarınız geçerli ise size rakamlardan oluşan bir kod verecek. Ekranda ileri yaparak sonraki aşamada telefondaki robotun verdiği sayıları gireceksiniz. Etkinleştir dediğinizde etkinlesecektir.

Online etkinleştirme yapmayan Windows'u bu şekilde defalarca etkinlestirmisligim vardır. Yalnız biraz sakin olmak lazım, sayının birini yanlış bassanız başa dönüyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 4 Ekim 2020; 9:17:38 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.