Şimdi Ara

FLash Disk'ime Format atamıyorum yardım eDin pLs...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
35.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BeyLer benim Flash'a Format AtıLmıyor.bu HaTa'ı veriyoR.. windows nt bu sürücüyü biçimlendiremiyor. bu sürücüyü kullanan tüm disk hizmet programlarından ve diğer programlardan çıkın ve sürücü içeriğini hiçbir pencerenin görüntülemediğinden emin olun. sonra biçimlendirmeyi yeniden deneyin.

biriLeri yardım Ederse coq seviNceM beyLer..

• Bir de bu programla format atmayı deneyiniz..

SwissKnife V3.22
    http://www.compuapps.com/download/Swissknife/swissknife.htm
  • o programLa format attıqtan sonra böLe bi $ey cıqardıo fLash'ı taqınca...

• Bu uyarı programdan kaynaklanmıyor. Hatta programla hiç alakası yok. O uyarıyı google da aratırsanız virüs olduğunu görürsünüz.

Aşağıdaki bat dosyasını çalıştırıp virüsden kurtulmayı deneyiniz.
    http://www.zshare.net/download/10126277455d63d4/
  • Bu tip bir iki olay benim de başıma gelmişti. Exigo marka 4 gb'lik bir usb belliğim var. Heryerde aktif olarak kullanıyorum. Bir gün işyerindeki bilgisayar tanımadı. Evdeki bilgisayar ise tanıdı ancak bozuk dosya mesajı verd. Format atmaya çalıştığımda ise arkadaşınki gibi uyarı verdi. Evde internet o sıralar yoktu, bir iki program indirmek için gittiğim internet cafedeki bilgisayarlardan birine taktım.(İşyeri ve evdeki bilgisayar xp, cafedeki vista) Tanıdığı ve otomatik olarak çalıştırmaya başladı. Ben hemen ne olur ne olmaz diye formatı bastım. Yükleyeceklerimi yükledim. Ondan sonra normale döndü Usb bellek. Hem ev hemde işyerindeki bilgisayar gördü. Ben fazla üstüne gitmedim çünkü aktif olarak ve uzun zamandır flash bellek kullanırım,böyle hatalara sık sık karşılaşırım. Ya windows xp'de dosya yetersiz (service pack'siz olabilir) ya da hakikaten virüs vardı. Dip not olarak yazayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih_ -- 6 Nisan 2008; 16:34:59 >

• Simdide bunu yabdı... xS ne pis virus böLe yh :S

• başlat/çalıştır/cmd yazın.. ve açılacak dos penceresine chkdsk/r x: yazın (buradaki x i siz harici hddnizin harfini yazın..) entere basarak chkdsk hizmetini çalıştırınız..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En basitinden çözüm; eğer bulabilirsen başka bilgisayarlara tak çıkar, biri tanıyana kadar tabi. Tanıyan olursa formatı bas. Senin usb'deki otomatik çalıştırmaya yarayan programına(autorun.inf dosyası, genelde bütün usb belleklere bulaşır) virüs bulaşmış. Kingston falan galiba?.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih_ -- 7 Nisan 2008; 10:20:55 >
  • kardeş ben de bu konuda birşey bilmiyorum onun için yardım edemiyecem özür ben daha nasıl format atıldığını bilmiyorum nasıl format atılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: mammoli

kardeş ben de bu konuda birşey bilmiyorum onun için yardım edemiyecem özür ben daha nasıl format atıldığını bilmiyorum nasıl format atılır

flash bellek sürücü olarak tanındığı zaman sürücünün üzerine gelinir sağ ile tıklanır menüden biçimlendir seçilir :)
  • Yoqh Toshiba 2 gb ' Lıq
    quote:

Orjinalden alıntı: melih_

En basitinden çözüm; eğer bulabilirsen başka bilgisayarlara tak çıkar, biri tanıyana kadar tabi. Tanıyan olursa formatı bas. Senin usb'deki otomatik çalıştırmaya yarayan programına(autorun.inf dosyası, genelde bütün usb belleklere bulaşır) virüs bulaşmış. Kingston falan galiba?.
  • eyw coq saoLasın..
    quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

başlat/çalıştır/cmd yazın.. ve açılacak dos penceresine chkdsk/r x: yazın (buradaki x i siz harici hddnizin harfini yazın..) entere basarak chkdsk hizmetini çalıştırınız..
  • yeni falsh disk aldım format atayım dedım ama doğrulama yapmıyor acaba başka format atma programı varmı raw dosya sistemi nedir bu konuda bilisi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: onrbyrm

yeni falsh disk aldım format atayım dedım ama doğrulama yapmıyor acaba başka format atma programı varmı raw dosya sistemi nedir bu konuda bilisi olan varmı

Nereden buldun da bu konuyu hortlattın yeni konu açıp sorsaydın ya.
    neyse özetle:
    Arızalı o flash disk yol yakınken iade et veya değiştirt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejaay

başlat/çalıştır/cmd yazın.. ve açılacak dos penceresine chkdsk/r x: yazın (buradaki x i siz harici hddnizin harfini yazın..) entere basarak chkdsk hizmetini çalıştırınız..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.