Şimdi Ara

iPad'imi Bul kapanmıyor format atamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iCloud şifremi unuttum ve cihazıma format atma işlemi yapmak istediğimde ipad bul u kapatmamı söylüyor ancak şifreyi unuttuğum için kapatamıyorum. Ne yapabilirim ?

• Acilmaz artik o herkesin gozunde calinti bir cihaz faturasi filanda yoksa çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saydam kullanıcısına yanıt
    faturası varsa apple ı arayarak actırabilirsin hocam
  • Bu kadar zor bir iş mi bu anlamadım gitti nerden bulucam şimdi fatura vs offf yani
  • böyle ürünlerin faturası saklanmalı hatayı başta yapmışsınız format atmayın öyle kullanın. İtunesden format atarsanız ipad bul açık olduğundan şifreyi girmeden cihazı hiç açamazsınız. fatura varsa apple sizin için şifrenizi sıfırlıyor.
  • marketten hiç mi bişey indirmiyorsunuz

nasıl unutuyorsunuz anlamış değilim :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam bu sizin güvenliginiz için iyi bişey bi sekilde sifreyi hatırlamanız lazım yada fatura lazım yoksa sıkntı büyük olur
  • boyle güvenlik mi olur ya. bu kadar sıkı güvenlik icin başka bir menü olması gerek. cihazları çoluk çocuk kullanıyor bir şekilde şifreleri unutuyorlar bu kadar zor olmamalı bu isler

• En küçük teferruatta isteniyor bu şifreler unutulması çok zor. Sonra gizli soruları cevaplayıp şifreyi sıfırlayabilirsiniz. Olmadı faturayla açtırırsınız. Çözüm bol.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle demeyin hocam cihaz kaybolunca yada çalınınca çok işe yarıyor bu işlem. Yararlı bir uygulama iPhone'u mu bul.

Ayrıca uygulama indirirken girdiğiniz şifredir bu
    Hatırlamaktan ve faturayı bulmaktan başka çözüm yok. Tabi gizli soruyu denemeyi unutmayın.

• kötü bir durum, faturayı bul bence özel soruyu denemişsindir zaten
  • aynen faturayı bul fakat yinede yardımcı olmayabilirler o şifreyi bulamazsan cihaz cidden sıkıntı çökse vs. bişey olsa açamazsın
  • saka gibi ya. iPad i annem kullanıyor yazın yanında olmadığım icin sitenin gençlerinin birinden yardım almış bazı seyler indirmişler vs ve o çocuk her kimse kendi ID si ile her yere giriş yapmiş deliricem

• quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

saka gibi ya. iPad i annem kullanıyor yazın yanında olmadığım icin sitenin gençlerinin birinden yardım almış bazı seyler indirmişler vs ve o çocuk her kimse kendi ID si ile her yere giriş yapmiş deliricem

oradaki mail adresine mesaj atmayı denesen?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.