Şimdi Ara

Format atmadan işletim sistemini tekrar kurmak? Yardım pls...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işyerimdeki bilgisayar önüne gelen kurcaladığı için sapıtmaya başladı, Hdd deki dosyaları yedekleme ve gerekli donanım ve ağ ayarları yapma gibi bir şansım olmadığı için işletim sistemini onarma düşüncesi ile windows'u format atmadan tekrar kurmak istiyorum. Ama içerisindeki dosyalar ağ bağlantısı, outlook expres, netmeeting, internet ayarları uçar korkusu ile windows'u tekrar kurmaya çekiniyorum. Dediğim gibi windows'u makinayı formatlamadan tekrar kursam bilgi ve ayarlarda bir kayıp olurmu?

• Eger formatlarsan formatlayacagin dizin (buyuk ihtimal C:) kaybolacaktir ve windows haric kurulu programlar vs var ise gidecektir , outlook express ayarlarini tekrar yapman gerekcektir, ağ ayarlarini tekrar yapman gerekecektir(ama zor bir yanı yok)
    format atarsan bilg rahatlatacaksın ama gerekli bilgilerin varsa ve hdd'in birden fazla dizine partition'a bolunmusse o gerekli verilerini windows olmayan dizine at derim...
    Eger windows'u duzeltmeye calisacaksan gereksiz ne kadar program varsa hepsini kaldir , regedittende sil
    Bir twiak programı kullanarak gerekli ayarlari yap
    Windows'u onar
    Iyi bir sekilde virus ve spy taramasi yap

Kolay Gelsin...
  • sistem geri yükleme ara bulursun
  • arkadaşım tekrar kurulum yapacaksan dosya isimlerini değiştirdiğinde
    eski dosyalarını korumuş oluyorsun format atmadan üstüne kurulum yapabilirsin!!!!!
    ama unutma windows ile ilişkili dosyaların adını değiştireceksin yoksa içindeki bilgilerin silinir!!!!!

yani olmaz diye birşey yok şu melette!!1

sana kolay gelsin arkadaşım!!!
  • BENIM PCDEDE SORUNLAR VARDI BU SEKIL XP LITE YUKLSELTME SURURUMUNU KURDUM HATTA BIR GUN KALMISTI AKTIF ETMEMISTIM KULLANIUM SURESI DOLMUSTU. EGER XPLITEYI KUCUK BOYUTA DUSUREBILIRSEM ADRESI VERIRIM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.