900-950 civarında hem oyun amaçlı hem de kullanım amaçlı aşağıdaki gibi bir bilgisayar topladım. Sizlerden isteğim bu topladığım bilgisayar hakkındaki görüşleriniz ve de toplanılan parçaların birbiri ile uyumlu olup olmadığı. Cuma gününe kadar parçaların hepsini alıp hafta sonu birleştirmeyi düşünüyorum.
Yardımlarınızı esirgemediğiniz için şimdiden teşekkür ederim.
MSI - RX2600XT DIAMOND 256 128-BIT GDDR4 BELLEK : 159 $+KDV (İnternette stoğunda bu ürünü olan firmaya rastlamadım. O yüzden zor gibi gözüküyor) SAPPHIRE ATI HD 2600 XT 256MB 128 BIT DDR3 : 128 $+KDV
remini bence en az 2 gb yap ekran kartınıda diamondun 2600 xt si olursa ddr4 çok daha iyi performans alırsın çünki artık çoğu oyun 1gb ram istiyor ama wiindows ramlerimizin genelde 300-350 mb kullanıyor (arkaplandaki uygulamalara bağlı oalarak) oyunlara falan girereken onları kapatayım diye uğraşmak istemiyorsan bence remini en az 2gb yap
quote:
Orjinalden alıntı: feti81
Herkese Merhaba.
900-950 civarında hem oyun amaçlı hem de kullanım amaçlı aşağıdaki gibi bir bilgisayar topladım. Sizlerden isteğim bu topladığım bilgisayar hakkındaki görüşleriniz ve de toplanılan parçaların birbiri ile uyumlu olup olmadığı. Cuma gününe kadar parçaların hepsini alıp hafta sonu birleştirmeyi düşünüyorum.
Yardımlarınızı esirgemediğiniz için şimdiden teşekkür ederim.
MSI - RX2600XT DIAMOND 256 128-BIT GDDR4 BELLEK : 159 $+KDV (İnternette stoğunda bu ürünü olan firmaya rastlamadım. O yüzden zor gibi gözüküyor) SAPPHIRE ATI HD 2600 XT 256MB 128 BIT DDR3 : 128 $+KDV
Gayet güzel bir sistem olmus.
Ekran karti konusunda Palit 8600GT Sonic veya Sonic+ i tercih edin. Tabii bulabilirseniz MSi 2600XT Diamond GDDR4 ü tek gecerim o ayri mesele
TOPLAM : 812.5 USD + KDV KDV DAHİL TOPLAM : 958,75 USD
ekran kartını 159 dolara dahi bulamadım. Vatan, Mavi ve Gigatek in stoklarında yok. diğer alışveriş sitelerinden de göremedim. Eğer biliyorsan nereden alacağımı söylersen sevinirim.
TOPLAM : 812.5 USD + KDV KDV DAHİL TOPLAM : 958,75 USD
işte budurr
Bende 2600xt diamond ve palit 256mb 8600gt+sonic arasında kalmıştım.. sitelerden araştırdığıma göre 8600gt+sonic daha iyi çıktı. Hem fiyatı daha ucuz hemde daha iyi.. ama tabi +sonic modeli olmasına dikkat edin.