Şimdi Ara

LÜTFEN ACELE YARDIM EDİN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.A Arkadaşşalr hayırlı cumalar.Windows 98 de windows koruma hatası veriyor ve bilgisayar kendini yeniden başlatıyor ama yine aynı hata veriyor yani hep devir ediyorr.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar lütfen yadım cı olsun

Şİmdiden hepinize teşekkür ederim

• a.s.
    sistemin tabiri caizse uçmuş...
    ama önce imkanın varsa ram değiştirmayi dene...(çoğunlukta sorun ramlardan kaynaklanıyor)

ram değilse c:\>format c:/u

• ewt dostum arkadasıma katılıyorumama
    ilk ekranda f8 e bas dostan sistem geri yüklemeyi sec bir kac gün geriye git bu sorununu giderebilir tabi yedeklerini alıp format atana kadar

ilk acılısta f8 e bas sadece komut istemini sec orada c:\ gelecek
    oraya scanreg yaz enter bas yedekleri görüntüle daha sonra bir iki gün geriye git sistem acılır yedeklerini al daha sonra format atıp sistemini yeniden kur hem temizlenmiş hemde rahatlamıs olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btrbetr -- 12 Ağustos 2005, 14:50:56 >

• ocam yüksen bi olasılıkla windows uçmuş formatı çak derim ben sana temiz iş olur
  • A.S.
    Eğer bilgisayarında birden fazla ram varsa bunların yerlerini değiştirdikten sonra format at.. En sağlıklı çözüm...

Saygılar..
  • win98 de sistem ggeri yükleme yoktur...
    ancak reg ayarlarını geri yükleyebilirisniz..
    zaten bu arkadaşa çözüm olmaz...
    büyük ihtimalle makina güvenli kipten açmayacaktır..
    himem.sys eksik vs.. diye hata verebilir.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: arescom

win98 de sistem ggeri yükleme yoktur...
    ancak reg ayarlarını geri yükleyebilirisniz..
    zaten bu arkadaşa çözüm olmaz...
    büyük ihtimalle makina güvenli kipten açmayacaktır..
    himem.sys eksik vs.. diye hata verebilir.

hocam scan reg var oradan yapabilir eger koruma hatası yapıyosa büyük ihtimal bi güncelleme veya bi prog kurmus buda biosla cakıstıgı için hata veriyo sistem geri yükleme yaptıgında degişiklikler geri dönecek ama kalıcı olmayacagı için bi daha ki restartta sistem aynı duruma gelecek sistemi tekrardan kurup yenilerse bi prob kalmaz.

yalnıs anlamanı istemem sadece görüs bildirdim saygılar diliyorum

• eywallah kardeş saol...haklısın ama scanreg/restore komutu olarak kullanabilir ve buda daha önceden kaydedilmiş reg ayarlarını getirir.. ama bu tam anlamıyla xp deki sistem geri yükleme gibi çalışmıyor...
    neyse bu arada arkadaş bi denesin bakalım neler olacak..
    tabi birçokları gibi o da sorunu hallettikten sonra kaybolmazsa :))

bana göre burda yardımcı olduğumuz insanlar sorunları halolduğunda son bir cevap yazı "sorunum haloldu" yada belki bizim fikirlerimiz işe yaramamıştır ama o kendisi başka bir yöntemle haletmiştir, yine son bir cevap yazıp" arkadaşlar sorun çözüldü, ama bu bu yöntemleri kullanarak çözdüm" derse en azından daha sonra aynı problemi yaşayanlar bu topicleri açtıklarında problerini daha çabuk halledebilir..

biraz uzun bir yazı oldu.. herkese selamlar...
  • aleyküm selam sanada hayırlı cumalar ben almadı anlayan e-mail atsın safaoguz@hotmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.