Aşağıda özelliklerini verdiğim Fujitsu-Siemens Amilo 7405 ile Datron Kxa 1.6 arasında kaldım.İkisinin de fiyatı aynı 999$+KDV .Siz olsanız performans-kalite-özellik-servis konularını dikkate alarak hangisini alırdınız.
FUJİTSU-SİEMENS AMİLO 7405 Ekran: 15" Aktif XGA TFT LCD 1024 x 768 ekran çözünürlüğü LCD ekrandan ve PC monitöründen görüntüyü aynı anda alabilme Intel 855GME entegre grafik chipset (max 64MB DDR bellek)
Optik Sürücü: DVD-RW Dual Double Layer sürücü CD 24x/CD-R 24x/CD-RW 20x, 10x/ DVD 8x/DVD+R 8x /DVD-R 8x/DVD+RW 5x, 4x/DVD-RW 5x, 4x/DVD+R DL 5x, 2.4x Çift katmanlı yeni yazma teknolojisi ile Dual Layer DVD medyalara 8,5GB'a kadar veri yazabilme özelliği
Ses: 2 adet dahili hoparlör Mikrofon girişi Kulaklık çıkışı
İletişim: Dahili Intel PRO/Wireless 2200 B/G ethernet ile kablosuz iletişim V92 56K Modem 10/100 ethernet
Bağlantılar: IEEE 1394 (FireWire) Media card port (SD/MS/MMS/MSPRO) 1x type I/II PCMCIA Slot 1xSPDIF TV-out S Video çıkışı 3 adet USB 2.0 port
İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP Home Edition Türkçe
Güç: Li-lon pil 3 saate kadar pil ömrü
Fiziksel Özellikler: Boyutlar (mm): 333 x 272 x 25,3/33,1 Ağırlık: 2.75 kg
Bağlantılar: 4 X USB 2.0 Port 1 X PCMCIA Slot 1 X S-video TV-out 1 X RJ-45 jack 1 X RJ-11 jack 1 X IEEE 1394 port 1 X IR port 1 X VGA port 1 X Microphone/line-in jack 1 X Speaker/headphone/line-out jack 1 X Bellek kart yuvası (SD,MMC,MS,SM,XD uyumlu)
Güç: 4800 mAH 8-cell Li-Ion Batarya 5.5 Saat Max. Pil Ömrü
arkadaşım link verirmisin senin dediğin bilgisayar (siemens) 1450$ + kdv mavi bilgisayrda
Fiyat Teknosa'da.Cihaz nasıl siz ondan haber verin lütfen!
quote:
Orjinalden alıntı: dalgakıran
Fiyat Teknosa'da.Cihaz nasıl siz ondan haber verin lütfen!
link i suraya yaz<armısn ustad
elbette! www.teknosa.com.tr yalnız şu anda siteye giremiyorum.dün akşam girdiğimde stoklarında kalmamaıştı,gelince e-mailime haber verecekler.
tmm buldum bi fiyata kdv dahilmi? ayrıca datron'larshowroomlar 949$ +kdv den gidiyor haberin olsun dağıtımda bugün dvm ediyor yani ön sipariş vermiş olmasanda cepte nakıtın varsa gidip parayı basıyor ek bi özellikde istemiyosan makineni alabiliyosun ama eklemeler için 2 iş gunu sure veriyolar