Şimdi Ara

Lütfen Acil... Tecil Bitti, Bedelli Askerlik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
5.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam tecilim bitmedi ama siniflanfirmam belli oldu. Yine de bedelliye basvurabilir miyim? 1 kasimda tecilim bitiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterchief117

Hocam tecilim bitmedi ama siniflanfirmam belli oldu. Yine de bedelliye basvurabilir miyim? 1 kasimda tecilim bitiyor.

Bende böyle bir şey olmadı. Tecilim bittikten sonra sınıflandırma süreci başladı. En iyisi askerlik şubeyle görüş. Memur bey bana "sınıflandırma belli olduktan sonra bedelli yapamazsın" demişti.

• Arkadaşlar sınıflandırmasi belli olanlar yapamıyormuş evet. Fakat benim staj erteli olduğu için tecilimi iptal edip bedelli başvurusu yaptılar. Çok şükür yani. Siz siz olun benim gibi son güne bırakmayın. Çok pişman olursunuz.

• masterchief117 M kullanıcısına yanıt

Bedelli parasını yatirdiniz mı? Aralık 31 kadar devam edecek sanirsam başvurular benim tecil daha var ama bedelli fiyatı artmasin diye bu 2 ay içinde başvurmayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • exdanples E kullanıcısına yanıt
    Yok ya parayı yatıramadım 30 ekimde de tecil bitiyor. Korkuyorum açıkçası. Bankada borç gözükmesini bekliyorum. 30 ekimi geçerse hakkımı kaybeder miyim acaba. Cunku basvuruyu yaptik ama parayi yatirmak kaldi.

• quote:

Yok ya parayı yatıramadım 30 ekimde de tecil bitiyor. Korkuyorum açıkçası. Bankada borç gözükmesini bekliyorum. 30 ekimi geçerse hakkımı kaybeder miyim acaba. Cunku basvuruyu yaptik ama parayi yatirmak kaldi.

Bedelli başvuruyu yapınca ertesi gün ödeme ekranı gözükmesi gerekmiyor mu acaba?

• exdanples E kullanıcısına yanıt
    Valla bugün 8.30 gibi basvuruyu askerlik subesi yapti. Ogleden once bankaya yansimadi. Sansima ogleden sonra tatil. Ustelik yarin da tatil. 30 ekim Cuma günü son şansım sanırım :/ halkbank internet bankaciligindan borc gozukmesini bekliyorum ama nafile. Sizin dediginiz e devlet ekrani nedir. E devlette bir sey yapmam gerekiyor mu?

• quote:

Valla bugün 8.30 gibi basvuruyu askerlik subesi yapti. Ogleden once bankaya yansimadi. Sansima ogleden sonra tatil. Ustelik yarin da tatil. 30 ekim Cuma günü son şansım sanırım :/ halkbank internet bankaciligindan borc gozukmesini bekliyorum ama nafile. Sizin dediginiz e devlet ekrani nedir. E devlette bir sey yapmam gerekiyor mu?

Hiç bilmiyorum dostum bende başvuruyu direk e-devlet den yapacam şubeye gitmeye gerek yok başvuru için Kasım gibi basvurucam bakalım hakkınızda hayırlısı olsun bu arada haberdar ederseniz sevinirim bu ödeme işi ile ilgili benide

• ozgurdizdar O kullanıcısına yanıt

Kardeşim ben de aynı durumdayım. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bir gelişme var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin.77

Kardeşim ben de aynı durumdayım. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bir gelişme var mı ?

dostum askerlik subeleri yardimci olamiyorlar. Asal genel mudurlugune dilekce vericez yarin. Sonrasina sonra bakicaz dilekceye gelecek cevaba gore

• Peki dilekçeyi bizzat Ankara’ya gidip vermek mi gerekiyor?

• Hüseyin.77 H kullanıcısına yanıt

Ben Ankara'da oldugum icin oyle yapicam ama Ankara'da olmayanlar icin illaki daha uygun bi yolu vardir kendi bulundugu ilde. Asal genel mudurlugune ithafen yazilip asker subesine verilebilir belki ama sube nasi asal'a yollar ne kadar surede yollar veya bu uygun bi yol mudur bilemedim

• Sağolasın kardeşim, benim tecilim 30 Ekim olduğu için işi şansa bırakmayıp sabah Ankaraya geçeceğim. Hayırlısı olsun artık

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.