Selâm arkadaşlar. 30 Eylül'de tecilim bitti. 19 Ekim Pazartesi günü şubeye gittim ve bedelli askerlik yapmak istediğimi söyledim. e-devlet'ten başvur dediler fakat başvurma aşamasında "sınıflandırma aşamasında olduğunuz için bu hizmetten yararlanamazsınız." hatasını verdi. Bugün tekrar şubeyi gittim başvuruyu şube yaptı. 5-6 imzadan sonra başvuru belgemi verdiler üzerinde son ödeme tarihi 20 Aralık 2020 yazıyordu. Fakat memur bey önceki gün bana 22 Ekim son gün paranı yatır demişti. Memura tekrar sordum "23 Ekim'de sınıflar belli olacak. İşin garanti olsun. Paranı 22 Ekim'e kadar yatır" dedi. Yoksa bedelli hakkın iptal olabilir dedi. Ben bu işten bir şey anlamadım eğer aydınlatırsanız çok sevinirim. Şayet 20 Aralık'a kadar sürem var ise bunu kullanmak istiyorum çünkü bütçemin büyük kısmı yatırımda bekliyor ve 2 aya borç almadan kendi bedelli paramı vereceğimi ümit ediyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lütfen Acil... Tecil Bitti, Bedelli Askerlik
-
-
Arkadaşlar belki birilerine faydası olur:
Bugün memur beyle tekrar görüştüm. Tecilim bittiğinden şu an sınıflandırma aşamasına girdiğim için ve sınıflandırma 23 Ekim'de yapılacağı için 22 Ekim'e kadar paramı yatırmazsam ondan sonra yatırsamda bedelli yapamayacağımı söyledi. Bedelli askerlik yapmak isteyenler tecili bitmeden bedelli başvurusu yapsınlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mmjkfa7Arkadaşlar belki birilerine faydası olur:
Bugün memur beyle tekrar görüştüm. Tecilim bittiğinden şu an sınıflandırma aşamasına girdiğim için ve sınıflandırma 23 Ekim'de yapılacağı için 22 Ekim'e kadar paramı yatırmazsam ondan sonra yatırsamda bedelli yapamayacağımı söyledi. Bedelli askerlik yapmak isteyenler tecili bitmeden bedelli başvurusu yapsınlar.
oldu mu hocam şimdi bedelli? bnde aynı süreci yaşadım ve dün yatırdım. Şuan sınıflandırma sürecinde yazıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erencan000 -- 22 Ekim 2020; 12:38:48 > -
Merhaba,
AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN 30/10/2020 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İLE İLİŞİĞİ YOKTUR. ERTELEME NEDENİ : SINIFLANDIRILMIŞ YÜKÜMLÜ
bende bedelii yapacaktım sistemde 20 aralık son tarih dediği için kimseyi de aramadım her şey sistemden yapılıyor diye . bugün karşılaştığım sonuç. erteleme hakkım var ama ertelediğim de gene bedelliden yararlanabilir miyim bilmiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: magfelonMerhaba,
AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN 30/10/2020 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İLE İLİŞİĞİ YOKTUR. ERTELEME NEDENİ : SINIFLANDIRILMIŞ YÜKÜMLÜ
bende bedelii yapacaktım sistemde 20 aralık son tarih dediği için kimseyi de aramadım her şey sistemden yapılıyor diye . bugün karşılaştığım sonuç. erteleme hakkım var ama ertelediğim de gene bedelliden yararlanabilir miyim bilmiyorum.
Erteleme hakkın var ise evet yapabilirsin ama bence her ne yapacaksan hızlı ol çünkü zam geliyor ha bire. Ama bugün son gün idi bedelli için, bu gece yerler belli olucak. Dün her işlemi yaptım umarım olur bedelli, ben bile halen ikilemdeyim oldu mu olmadı mı diye. Ben şubeden yaptım çünkü sistemden olmuyordu ve şubeden yardımcı oldular.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erencan000 -- 22 Ekim 2020; 17:28:37 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: erencan000oldu mu hocam şimdi bedelli? bnde aynı süreci yaşadım ve dün yatırdım. Şuan sınıflandırma sürecinde yazıyor.
Alıntıları GösterBen 21 Ekim'de yatırdım ve o gün akşam e-devlet'e baktığımda 24/12/2020 tarihine kadar askerlikle ilişiği yoktur. Erteleme Nedeni: Sınıflandırılmış Yükümlü yazıyordu. Hala öyle yazıyor. Memur bey dekontum elimde olduğu için işimin garanti olduğunu söyledi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: magfelonMerhaba,
Dostum en iyisi şubeye gidip konuşmak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mmjkfa7Ben 21 Ekim'de yatırdım ve o gün akşam e-devlet'e baktığımda 24/12/2020 tarihine kadar askerlikle ilişiği yoktur. Erteleme Nedeni: Sınıflandırılmış Yükümlü yazıyordu. Hala öyle yazıyor. Memur bey dekontum elimde olduğu için işimin garanti olduğunu söyledi.
Alıntıları Gösterseninle nerdeyse ayni durumdayiz. Bende bir gelisme olursa mutlaka guncellerim seni. Sen de oyle bir durumda guncellersen sevinirim. Zaten emin ol ilerleyen gunlerde tekrar mesaj atarim
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurdizdarseninle nerdeyse ayni durumdayiz. Bende bir gelisme olursa mutlaka guncellerim seni. Sen de oyle bir durumda guncellersen sevinirim. Zaten emin ol ilerleyen gunlerde tekrar mesaj atarim
Alıntıları GösterTamam kardeşim. Celp tercihi yapmayı unutmayın. Şubede bana yaptırmadılar belki unuttular bilmiyorum. Paramı yatırdıktan sonra aradım "birkaç hafta düşün taşın gel tercihini yap" dediler. Yakın gelecekte gidip celp tercihi de yapacağım. Burayı güncellerim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mmjkfa7Ben 21 Ekim'de yatırdım ve o gün akşam e-devlet'e baktığımda 24/12/2020 tarihine kadar askerlikle ilişiği yoktur. Erteleme Nedeni: Sınıflandırılmış Yükümlü yazıyordu. Hala öyle yazıyor. Memur bey dekontum elimde olduğu için işimin garanti olduğunu söyledi.
Alıntıları GösterBende senin gibi 21 Ekimde parayı yatırdım ama 23 ekimde sınıflandırma sonuçlarında yer belli oldu Manisa/Merkez. Elimde dekontta var ve yer belli olduktan sonra hemen şubede dilekçe yazıp dekont ile birlikte yolladık Ankara'ya. Emin misin garanti olduğuna?
Ne olacağını bilmiyorum artık. Olmaz ise kasımın ilk haftası askerim. Bana bir instagram verebilir misin konuşalım oradan?
Yeni: Dilekçe verdikten 1 gün sonra askerlik durum belgesinde bedelli müracaat yazdı ve 31 aralığa kadar bir ilişkim olmadığı yazıyor ama halen Er sınıflandırması mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erencan000 -- 26 Ekim 2020; 21:54:0 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: mmjkfa7Tamam kardeşim. Celp tercihi yapmayı unutmayın. Şubede bana yaptırmadılar belki unuttular bilmiyorum. Paramı yatırdıktan sonra aradım "birkaç hafta düşün taşın gel tercihini yap" dediler. Yakın gelecekte gidip celp tercihi de yapacağım. Burayı güncellerim.
Alıntıları Gösterbendeki durum soyle: 11 eylulde basvurdum, dolayisiyla 11 kasima kadar sure tanindi yazili imzali teblig edildi. Yalniz 23 ekimde siniflandirmam yapildi er olarak. Bugun bankaya gittigimde bedelli ile ilgili borc gorunmedigini soylediler. Yarin askerlik subesine gidicem tekrar elimdeki belgeyle. Yok derlerse de dava acicam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: erencan000Bende senin gibi 21 Ekimde parayı yatırdım ama 23 ekimde sınıflandırma sonuçlarında yer belli oldu Manisa/Merkez. Elimde dekontta var ve yer belli olduktan sonra hemen şubede dilekçe yazıp dekont ile birlikte yolladık Ankara'ya. Emin misin garanti olduğuna?
Ne olacağını bilmiyorum artık. Olmaz ise kasımın ilk haftası askerim. Bana bir instagram verebilir misin konuşalım oradan?
Yeni: Dilekçe verdikten 1 gün sonra askerlik durum belgesinde bedelli müracaat yazdı ve 31 aralığa kadar bir ilişkim olmadığı yazıyor ama halen Er sınıflandırması mevcut.
Alıntıları GösterDostum bende böyle olmadı. İlk başta "sınıf bekliyor" sonra "sınıflandırılmış yükümlü" şimdi tekrar sorgulattım "bedelli müracaat" yazıyor. Hâlâ er sınıflandırması gözükmesi çok tuhaf sonuçta bedelli müracaat yapmışsın. Bence tekrar askerlik şubeyle görüş. Instagram için özel mesaj kutuna bak.
Düzenleme: sana özel mesaj atacak olduğumda "Bu kullanıcı özel mesaj almak istemiyor" yazıyor ve mesaj gitmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmjkfa7 -- 26 Ekim 2020; 23:59:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurdizdarbendeki durum soyle: 11 eylulde basvurdum, dolayisiyla 11 kasima kadar sure tanindi yazili imzali teblig edildi. Yalniz 23 ekimde siniflandirmam yapildi er olarak. Bugun bankaya gittigimde bedelli ile ilgili borc gorunmedigini soylediler. Yarin askerlik subesine gidicem tekrar elimdeki belgeyle. Yok derlerse de dava acicam.
Alıntıları GösterSen başvurduğunda tecilin bitmiş miydi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mmjkfa7Sen başvurduğunda tecilin bitmiş miydi?
Alıntıları GösterEvet tecil hakkim bittigi icin boyle oldu. Ozel mesaj olayi icin ayarlari kontrol ettim herkes gonderebilir secili ama ne yanlis gitti bilmiyorum. Ben de ayni uyariyi aliyorum mesaj gondermek istedigimde. Yeni uye oldugum icindir belki
-
quote:
Orijinalden alıntı: mmjkfa7Dostum bende böyle olmadı. İlk başta "sınıf bekliyor" sonra "sınıflandırılmış yükümlü" şimdi tekrar sorgulattım "bedelli müracaat" yazıyor. Hâlâ er sınıflandırması gözükmesi çok tuhaf sonuçta bedelli müracaat yapmışsın. Bence tekrar askerlik şubeyle görüş. Instagram için özel mesaj kutuna bak.
Düzenleme: sana özel mesaj atacak olduğumda "Bu kullanıcı özel mesaj almak istemiyor" yazıyor ve mesaj gitmiyor.
Alıntıları GösterBende de şuan aynısı, yani bedelli müracaat yazıyor ama halen Er sınıflandırma mevcut. Sende Er sınıflandırma yok mu, gitti mi?
instagram kullanıcı adı bu dostum : imeronnn
-
Merhaba arkadaslar ben normal erlik icin butun islemlerimi hallettim kasim celbine siniflandirildim 23 ekim yerim belli oldu 26si sulus cikti sulus almadim tecil ettirdim bedelliye basvurma hakkim varmi ?
Askerlik subelerine gittim biri yapabilirsin diyor birisi siniflandirildigin icin yapamazsin diyor kafam cok karisik bilgi verebilirmisiniz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: erencan000Bende de şuan aynısı, yani bedelli müracaat yazıyor ama halen Er sınıflandırma mevcut. Sende Er sınıflandırma yok mu, gitti mi?
instagram kullanıcı adı bu dostum : imeronnn
Alıntıları GösterBende hiç er sınıflandırması olmadı. Yani yerim hiç belli olmadı. Instagram için sana takip isteği gönderdim. scikiz7
-
quote:
Orijinalden alıntı: Istabulistanbull
Merhaba arkadaslar ben normal erlik icin butun islemlerimi hallettim kasim celbine siniflandirildim 23 ekim yerim belli oldu 26si sulus cikti sulus almadim tecil ettirdim bedelliye basvurma hakkim varmi ?
Askerlik subelerine gittim biri yapabilirsin diyor birisi siniflandirildigin icin yapamazsin diyor kafam cok karisik bilgi verebilirmisiniz ?Dostum benim memur sınıflandırmadan sonra bedelli olmaz dedi. Her memur da %100 bilgi sahibi değil maalesef ülkemizin gerçeği. Ben aradığımda telefona cevap veren kimse olmadı ama Ankara Milli Savunma Bakanlığı'nı mesai saatleri içinde aramayı deneyebilirsin.
-
Arkadaşlar sınıflandırma belli olduktan sonra bedelli yapılamıyor mu cidden? 1 kasımda tecilim bitiyor. Herkes farkli bir şey diyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ayriyeten e devlette sınıflandırma sonucunuz bulunmamaktadir yaziyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- kütahya hava er eğitim tugay komutanlığı yorumları
- askerlik durumunuz bedelli askerlik tercihi yapmaya uygun değildir
- tecil bittikten sonra bedelliye başvurulur mu
- askerlik 1 yıl erteleme aldım
- ulş., per.okl. ve eğt.mrk.k.liği eğt.a.k.liği/alaşehir/manisa
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X