Epox 9NPA Ultra Board AMD AThlon X2 3800 S939 Kingston DDR400 1,5 GB Ati Radeon Sapphire 256 MB Ekran katı --------------------------- Arkadaşlar sistemim böyle ve makinam açılmıyor FF hata kodu direk yanıyor açılışta.Ve anakartın üstünde olan 3 mavi Led ışığın cpu üstünde olanı 3 ncü olanı yanmıyor power tuşuna basılı tutunca artık kapanmıyor ve lcd monitör kullanıyorum monitöre hiç görüntü gelmiyor "No video input" yazıyor diğer herşey normal fanlar çalışıyor işlemcimi çıkarıp temizledim tekrar taktım olmadı ramleri değiştirdim olmadı biosu pille jumper le resetledim yine olmadı sorun nerdedir ne yapmam gerekir lütfen yardım edin...
Arkadasim tam anliyamadim ama power dügmesine basili tuttugun 5 sn icinde kapanmiyorsa senin anakart balamanda bir terslik vardir demekki..sorunu daha belirgin yazabilirmisin,mesela acilis ekraninda ne yaziyor ("Örn:ntldr" veya "kernel") gibi bir hata mi var
bak bi kere power tuşuna basılı tuttuğunda kapanmıyorsa atx kablosu takılı değil dir atx power kablosunu anakarta takman lazım o kabloda işte kare şeklinde 4 girişli bişi
Bilgisayarınız uzerınde sadece anakart ve işlemci olacak şekilde çalıştırarak sırasıyla diğer oemlerıde baglayarak calıstırmayı deneyın?Anakart kablolarını takmayın mumkunse bırde oyle deneyınız?
power tuşuna basılı tutuyorum 5 saniye sonra kapanıyordu ama o yok artık olmuyor sabah yeni bir sıfır güç kaynağı ile denedim olmadı açılıyor ama görüntü gelmiyor monitör de görüntü yok epox kullananlar bilir board üzerinde hata led lerinden "FF" yazıyor direk ekrana "No video input" böle dior sadece diğer bileşenler takılı olmadan denedim.Anakartın güç bağlantılarını yaptım ekranı bağladım o kadar açılıyor kasa fanlar dönüyor herşey normal gibi ama ekran yok anakartın üzerinde 3 led vardı mavi ışık veren biri yanmıyor patladı herhalde kısa devre oldu anakarttan şüpheleniyorum...
O Zaman yapacak bişey yok bide anakart değiştirerek dene sorun duzelırse bılgı verırsın
Arkadasim benim anladigim kadariyla ekran karti ile alakali bi durum var eger guvenli kipde aciliyorsa pc ekran kartini disable et bide oyle dene..daha net bir cevap verebilirim ama cok karisik bi anlatim yapmissin pc nerde kaliyor dos ekranini goruyormu goruntu gitmeden once pek anlasilir degil
Asus A8N32 SLI deluxe anakart aldım. Kadıköy'den zoruna buldum geldim taktım bağladım herşey tamam yine görüntü gelmedi ekran kartını pc'cide denedik onda'da sorun çıkmadı en sonunda gittim ram aldım arkadaşımdan denedim tek ram ile oldu açıldı sistemi kurdum şimdi çok güzel işliyor herşey. Bu anakartıda daha önce alamamıştım mana ile onuda almış oldum ama geri kaldı s939 olarak biraz. cevaplarınız içinde ayrıca teşekkür ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme