Şimdi Ara

lütfen anlayan tecrübe eden biri kıyaslayıversin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • acer AS5920G CORE2DUO T7500 2.2GHZ-2GB-160GB-DVDRW-15.4''CAM-256MB 8600-WVP mi?
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=30948

yoksa

hp PAV.DV6680EA CORE2DUO T7700 2.4GHZ-2048MB-250GB-256 MB-15.4''-DVDRW-WVPR mi?
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=30364

acele bir karar vermem lazım o yüzden aynı konu açılmış mı diye bakamadım.

Teşekkürler.

• Bu ikisinden Acer'ın daha iyi olduğunu biliyorum.
    Ayrıca Dell ve Asus'un benzer modellerini de düşünebilirsin.
  • arkadaş arlarında baktığım kadarıyla fazla farkta yok acer'in ekran kartı daha iyi ordan bi artısı var diğerinin hızı daha iyi ve hdd fazla sen ne için alacaksın ilk önce önemli olan bu oyun filan da oynamak isterim dersen kesinlikle acer yani benim tavsiyem acer al derim
  • ben daha çok autocad netcad 3dmax photoshop kullanıcam ama tabi oyun da delisiyim kısaca performans önemli
  • ikisi arasında seçim yapacaksan acer al derim ama Dell 1520 modellerinide incelemeni öneririm.
  • Pavilionu alma sakın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: azazil17

ben daha çok autocad netcad 3dmax photoshop kullanıcam ama tabi oyun da delisiyim kısaca performans önemli

acer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence de Acer bu iki model sözkonusuyken. HP'nin modeli çok komik o kadar yüksek donanıma gel sen 8400 ekran kartı koy olacak iş değil. Üstelik hp nin servis rezaleti ve kalitesizliği ortada.
  • gördüğüm kadarıyla aralarındaki tek fark(performans açısından) işlemci ve ekran kartı, ama ben olsam hp ye 1899$ vermem, git acer ı al kafan rahat olsun, sırf markaya 500$ fazla para verme derim. Sonucta hepsinin ici aynı dısı farklı. Ama yok benim param var dersen, acer ın daha ust modellerine bak derim . İşlemcisi yüksek olan ve ekran kartı 8600 olanlara. Yada acil değilse birkac ay bekle 4 çekirdekli notebook lar geliyor. Fiyatları ne olur bilemem.
  • ASUS F3SA ya da bi bak derim ben...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.