Şimdi Ara

Lütfen bakabilir misiniz? (Sağlık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba öncelikle yaşum 18 benim yaklaşık 1.5 aydır karnım ağrıyor ve ishalim terliyorum üşüyorum titriyorum ve gaz şişkinlik iştahsızlık var geğirme hissi var her şey 2 3 gün üst üste sucuk yememle başladı sanırsam ben öyle düşünüyorum 2 3 doktora gittim kan ve idrar tahlili ve bt yapıldı kan ve idrarda sıkıntı yok dendi ama billrubin denen enzim 5 çıktı max referans 2 imiş safra kesesi taşı olabilir dendi ultrasonda bişey yok dendi sonra ama geceleri sağ üst karın ortası gibi bir yer ağrıyor ve uykudan uyandırıyor gerkekten. Gastroenterelojiye gittik en son doktor çok ilgisizdi 20 gün sonrasına endoskopi muayenesi verdi ama ben dayanamıyorum artık ne yapayım özele mi gitsem eğer doktor veya sağlıkçı olan veya yakın tanıdığı olan allah rızası için yardım etsin. Napmalıym

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun hocam 1.5 aydır devam etmesi tuhaf.

• Kan tahlilinde ALP ALT AST GGT ne durumda?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6

Geçmiş olsun hocam 1.5 aydır devam etmesi tuhaf.

Hocam anlam veremedim bende şu anda dilimde yara çıktı ya belirtiler çoğu virüs veya enfeksiyon inş 3 gün sonra endoskopiye kadar ölmem

• quote:

Orijinalden alıntı: Aberrant Warden

Kan tahlilinde ALP ALT AST GGT ne durumda?

Hocam alp değerini e nabızdan bulamadım

27 ocak tahlil : AST 16 - GGT 10

25 ocak tahlil : AST 22 - GGT 9

• Endoskopi işleminde geç tarihlere verilmesi malesef olabiliyor, sorun safra kesesi gibi duruyor anlattığın ağrı tarifinden dolayı, çamur(kum) veya taş olabilir.

• Lütfen bakabilir misiniz? (Sağlık)

iç bundan bitane bak hiç bişeyin kalmıyacak ter temiz yapıcak içeriyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye verir misiniz lütfen?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kan tahlilinde ALP ALT AST GGT ne durumda?

Hocam billrubin referans değeri 0.2 - 1.2 bende 5.28 çıkmış

• Draqonn kullanıcısına yanıt

Hocam dahiliye ultarasonda taş yok dedi ama gözükmese bile olabiliyor. 4 ay önce kolesterolü yükselten bir sivilce ilacı kullandım kolesterol ise taşa sebep oluyor büyük ihtimalle bu olabilir. Gerçekten bu zamanda hastalanmam çok kötü oldu 1.5 aydır sıfır ders çalışıyorum yks için hedef diş hekimligi veya makina idi artık seneye kaldı maalesef ya

• Yaşının genç olması, GGT değerinin düşük olması ve ultrasonda da bir şey görülmemesi taştan uzaklaştırır. Ne olduğunu bilmiyorum bir doktorun muayene etmesi gerek.

Ağrıların ne zaman oluyor yemek sonrası mı yoksa gece sabah falan mı? Ve ağrı nasıl oluyor bi var bi yok tarzında mı tüm günün ağrılı geçmiyor sanırım

• quote:

Yaşının genç olması, GGT değerinin düşük olması ve ultrasonda da bir şey görülmemesi taştan uzaklaştırır. Ne olduğunu bilmiyorum bir doktorun muayene etmesi gerek.

Ağrıların ne zaman oluyor yemek sonrası mı yoksa gece sabah falan mı? Ve ağrı nasıl oluyor bi var bi yok tarzında mı tüm günün ağrılı geçmiyor sanırım

Hocam billrubin denen enzim baya yüksek çıkmış.

Ağrılarım yemek sonrası artıyor sabaha karşı artıyor ağrı ara sıra artıyor azalıyor sürekli gaz var ama 3 gün sonra endoskopi ye giricem ara sıra kalbim sıkışıyor inş ölmem o zamana kadar hocam ya

• Aberrant Warden kullanıcısına yanıt

Hocam ağrı üst karın ortasında bazen sağda üstte

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.