Şimdi Ara

Bursalı arkadaşlar bir bakabilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ablam hemşire olarak Bursa Osmangazi Ali Sönmez Onkoloji Hastanesi'ne atandı. Ev için Osmangazi ye bakıyoruz ama binalar hep eski ve pahalı. Nilüfer'de eşyalı ve ucuz daireler var. Nilüfer den hastaneye ulaşım durumu nasıldır? Metro, otobüs vs. kullanımı nasıldır? Zorluk çıkarır mı? Siz ne önerirsiniz?
    Yardım eden herkese teşekkür ederim

• Şehir merkezinde dediğin yer, sıkıntı çıkmaz, metro+otobüs evi tutacağınız yere göre de tek otobüsle gidebilir, Bursa devlet hastahanesinin yanı olur orası.
  • Nilüfer Beşevler tarafları ablan için ideal buradan kalkan her otobüs neredeyse onkoloji nin önünden geçer hem de metroya da yakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim bak şunu söyliyim bursanın hiç bir yerinde ulaşim problemi olmaz. Metroyla 10-15 dakikaya şehrekustunde olur ordanda hastaneye cıkması zor ama mutlaka otobus gidiyordur niluferden. Ayrıca nilufer buyuk bir yer baktıgınız evler ne tarafta ? Ben olsam daha ucuz bir yerlerden bakarım evi. Bizim buralarda sırameşelerde kiralar maksimum 350 lira otobusle de 20 dakikaya tophaneye gider. Sorun olursa pm at mail adresimi vereyim konuşalım

• görükleden ali sönmez hazırlık kampüsü uzak mıdır?Not :İstanbulluyum

• quote:

Orijinalden alıntı: plastik cerrah

görükleden ali sönmez hazırlık kampüsü uzak mıdır?Not :İstanbulluyum

ali osman sonmezse cok uzak burse terminalının yanında

• quote:

Üniversiteden terminale araba olması lazım, dediğin yer de terminale 5dk yürüme mesafesinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler bi bakar misiniz
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşında dediği gibi Bursa'da ulaşım sıkıntısı olmaz en fazla çift vasıta ile halledebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucky1111

quote:

yani çok mu uzak kaç dklık yol nasıl gidilir bide

• quote:

Orijinalden alıntı: Ingrid

quote:

Üniversiteden terminale araba olması lazım, dediğin yer de terminale 5dk yürüme mesafesinde

araba derken ?

• Tahmini bir süre veremiyorum ama gerçekten uzak.

www.burulas.com.tr/sayfa.aspx?id=394

Linkteki otobüslere bakabilirsin.Varış yeri U.Ü. öğrenci yurdu olanlar üniversiteye kadar gidiyor.Bir de oradan görükleye gitmen lazım minibüsle.

Yeni kazanıp geliyorsan bursaya ve görüklede yaşarım diyorsan sil kafandan o düşünceyi :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ingrid

quote:

araba derken ?

otobüs demeye çalıştı

• quote:

Tahmini bir süre veremiyorum ama gerçekten uzak.

Linkteki otobüslere bakabilirsin.Varış yeri U.Ü. öğrenci yurdu olanlar üniversiteye kadar gidiyor.Bir de oradan görükleye gitmen lazım minibüsle.

Yeni kazanıp geliyorsan bursaya ve görüklede yaşarım diyorsan sil kafandan o düşünceyi :)

mecburum yurdu görükleden tuttum artık ama yurdun kendi servisi var onlar üniye götürüyor.Ordan mı gideceğim? belki yurdun servisi hazırlığada götürüyordur.Birde sen bursalısın sana göre uzaklık kavramı ile bana göre uzaklık kavramı çok farklı.İnternetten uzaklık karşılaşması yaptım.Bana gayet makul geldi.Avcılardan eminönüye gitmek gibi.Yine uzak ama çok uzak değil karşıya geçmiyorsun sonucunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrederikChopin -- 16 Ağustos 2013; 11:38:47 >

• quote:

quote:

quote:

yani çok mu uzak kaç dklık yol nasıl gidilir bide

Kampüsten 93'e bindin mi 45-50 dakikaya gidiyor. trafik durumuna, durma kalkmasına göre. Görükle'de hangi yurtta kalacaksın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MichaelJackson -- 16 Ağustos 2013; 11:36:35 >
  • Solarkk S kullanıcısına yanıt
    Bence yeni ev istiyorsanız ulaşım bakımından onkolojiye yakın, en güzel tercih doğanbey toki olur. kira (700 - 800 tl )
  • quote:

quote:

Tahmini bir süre veremiyorum ama gerçekten uzak.

mecburum yurdu görükleden tuttum artık ama yurdun kendi servisi var onlar üniye götürüyor.Ordan mı gideceğim? belki yurdun servisi hazırlığada götürüyordur.Birde sen bursalısın sana göre uzaklık kavramı ile bana göre uzaklık kavramı çok farklı.İnternetten uzaklık karşılaşması yaptım.Bana gayet makul geldi.Avcılardan eminönüye gitmek gibi.Yine uzak ama çok uzak değil karşıya geçmiyorsun sonucunda.

mecbursan konuşmaya gerek yok yolun acık olsun ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.