Şimdi Ara

Lütfen bakar mısınız Win7 alacam ama ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskin161 -- 6 Kasım 2015; 18:04:31 >

• valla rahatça söyleyebilirim k, ennn kötü XPkadar olur. o da en kötü.normal performansı sorsamxp den cok daha iyi derdim ama oyun performansında çok iddialı konuamıyorum
  • çok stabil çalışıyor oyunlarda xp'de aldığınız değerlere yakın değerler alırsınız. Yalnız harddiskte 14 gb kadar yer kaplıyor haberiniz olsun
  • Bende elimde bulunan makineye Win7 kurmaya çekiniyorum. Oyunlarda performans düşüşü yaşamaktan korkuyorum. Acaba bu sistemde oyunlarda performans düşmesi yaşanırmı?

E8500
    A-data 2gb 800mhz
    p35-ds3l
    Axle 9600gt
  • quote:

Orijinalden alıntı: NefretZm

Bende elimde bulunan makineye Win7 kurmaya çekiniyorum. Oyunlarda performans düşüşü yaşamaktan korkuyorum. Acaba bu sistemde oyunlarda performans düşmesi yaşanırmı?

E8500
    A-data 2gb 800mhz
    p35-ds3l
    Axle 9600gt

Yaşayacağınızı zannetmiyorum belki ramlerden biraz daha düşük verim alırsınız ama Windows 7, Vista kadar ram kullanmıyor yine de. Ramleri 4 gb yaparsanız kesinlikle performans düşüşü yaşamazsınız ona garanti veririm ama 2 gb için açıkcası kesin bir şey söyleyemem. Ama çok kullanışlı bir işletim sistemi,kullanırsanız kesinlikle pişman olmazsınız.
  • hocam hani oyun performansı olarak belki sorun yaşarsın ama sürücler güncellendikçe xp kullanır gibi kullanacagını düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.