Şimdi Ara

Lütfen bakarmısınız simkart sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim bir arkadaşım birleşik arap emirliklerine iş için gitmişti gelirkende bana tablet maxtouch 6 getirdi 2 simkartlı herşeyi yaptık sınırdan geçti kayıtlarını yaptık hem telefon hem tablet yani sim kartını takmaya calıştıgımda ise simkartı küçük geldi oturmadı yerine acaba arap telefonlarda farklı tür b,ir simkartımı kullanılıyor yada yolda gelirken simkartı yeri zararmı gördü anlamadım fakat simkart küçük geliyor vede telefon okumuyor yani elimizde tutarak simkartı açsakda okumuyor bunun için ayrı bir aparatmı gerekli yoksa turk simkartları bu telefona uymazmı bir yardım edermsnz

resmide var simkartı yuvasının editsiz ve nerelerden küçük geldiğinin resmi var
     Lütfen bakarmısınız simkart sorunu Lütfen bakarmısınız simkart sorunu

edit : mikro simkartı olabilirmi sizce yani belki içine kaçar fln diye denemedik ama resimlere bakında olabilirmi bi bakarmısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasghes -- 15 Haziran 2015; 16:16:50 >

• güncel
  • Günümüzde kullanılan 3 çeşit SIM var. MiniSIM, MicroSIM, NanoSIM. Bu üçünden biri olmalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.