Şimdi Ara

Lütfen bakarmısınız Sxe

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sxe ye tıkladığımda aynen bu hatalar çıkıyo

System altered incompaitble sowtfare detected (buna tıklıyorum yani tamam'a)

Error al iniciar , intentelo nuevamente (sonra bu çıkıyor)

ne yapmalıyım yardım lütfen

• Bu sxe'nin hiçbir versiyonu bende sorun çıkarmadı fakat bu 4.5 le çok değişik hatalar alıyorum..Oyunun ortasında hata veriyor..Kapatıyorum..Tekrar açmaya çalışıyorum mavi ekran hatası alıyorum..Restart atıyor.Çok garip bir durum ben de çözemedim valla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just be* -- 29 Ocak 2008; 12:31:08 >
  • format gerek.
  • sXe injected 4.5 Fix1.0 çıkTı arkadaşım onu denedin mi ?

aynı sorunLarı bende yaşıyorum. yeni sürüm geLene kadar biz sürünecez anLaşıLan
  • Valla bu 4.5 de bnde değişik değişik hatalar almaya başladım.Sorunlu çıktı bu versiyounu.Bide alt+tab yapınca oyundan atıyor bi süre sonra :S
  • Sxe 1.0 değil de sitesine baktım 3.0 çıkmış daha dün 1.0 dı...fix 3.0 indirdim kurdum..Derdime derman olcak mı bakalım...Sorun yaşanlar deneyebilir..
  • Fix'leri indirin düzelecektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Schroef

format gerek.

Sen de hemen olayı format'a bağladın ha.. =))
  • http://www.sxe-injected.com.ar/sxeinjected(en)

buyrun arkadaşLar sxe 4.5 fix 3.0 çıkmış yeni
  • @frenzy cs36 senin server mı imzandaki..Ben de senoynalarda takılıyorum..Bi ara uğrarım yanına ;)
  • ya format kesinlikle olmaz çünk 1 hafta oldu format atalı ve pc de hiç bişi yok zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: queresma_tik

ya format kesinlikle olmaz çünk 1 hafta oldu format atalı ve pc de hiç bişi yok zaten

Formatla alakası yok zaten sorun tamamen sxe kaynaklı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: frenzy

http://www.sxe-injected.com.ar/sxeinjected(en)

buyrun arkadaşLar sxe 4.5 fix 3.0 çıkmış yeni

teşekkürler ama yükledim yine aynı

off ya cs'sizlik çok kötü bişi

• Sxe'yi tamamen kaldırıp indirdiğin fix 3.0 ı dene bakalım olacak mı....
  • sende bi firewall programı war onu silip kaspersky yüklersen tamamdır
  • deniyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: uAslAnkara

sende bi firewall programı war onu silip kaspersky yüklersen tamamdır

sxeyle bayaa bir mailleşmiştim sebep buydu bende panda wardı ve uyumsuzdu sxe ile daha sonra antivirüsümü değiştirince düzelmişti
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cosh_Boy

@frenzy cs36 senin server mı imzandaki..Ben de senoynalarda takılıyorum..Bi ara uğrarım yanına ;)

eveT dosTum cs36.senoyna.com ve cs37.senoyna.com bizim server. geneLLikLe cs36 ya TakıLıyorum nickim KanKa | >> SnaKe_SoLiD << herzaman bekLerim dosTum geL

kasper kuLLanan arkadaşLar sxe yi ve hL.exe yi güvenLi böLgeye aLdıkLarında sorun çözüLüyor arkadaşLar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.