Şimdi Ara

!!!!!!!!!!! LÜTFEN BAKIN !!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben İzmir-Bornovada oturuyorum. Biz apartmandaki üç komşu 256/64 adsl alıcaz yeni indirimlerle, bu bağlantı hızı bize yeter çünkü herkes neredeyse farklı saatlarde girecek. Ama biz hangi modemi almalıyız kapı komşusuyuz. Sorunumuz modemin pcden bağımsız çalışması yani benim pc kapalı olunca arkadaş girecek nete gibisinden. bazı modemler adaptörü olmuyormuş tek pc açık olunca çalışıyormuş. Biz

E Con - MC8000UE S4 ADSL MODEM + ROUTER
    Zoom - ZOOM 5551 X4 ADSL MODEM ROUTER( DAHİLİ SPLITTER)
    INCA - ADSL Router Modem+Firewall Splitterlı

düşünüyoruz bunlar işimizi görür mü ben e-con üstünde duruyorum çünkü ekonomik. Birde bende ethernet kart yok ama usb girişi var.

Lütfen acil cevap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonenc -- 27 Ekim 2004, 22:34:52 >

• walla tek önerim 3 kişi alıcağınıza göre çok portlu modem alın x5 gibi birde usb yerine ethernet kullan 10 milyon bişi kolay gele
  • çat x5 aramana gerek yok.
  • Wireless modem alarak kablosuz iletişim kurabilirsiniz ve modemi ethernet yoluyla kullanırsanız hiçbir sorun çıkmaz..

Zyxel adsl router wireless modem

http://www.hipernex.com//Assets/product_images/ZYXL_ADSL_P660HW61_m.jpg
  • arkadaşlar bütçe kısıtlı Wireless demişşssizni birde bben bu konuda bilgisizim diğer komşulardada mı ethernet kartı olmalı. bende de ethernet kartı olmalı mı. x5 kadar uçmayın.

cnet
    e-con
    geek
  • bende econ var gayet mmnunun bizde 3 kişi baglıyız tum uygulamalarımız veri ransferlerimiz fln rahat bi şekilde çalışıor
  • ARKADAŞLAR BENDE CNET 4 PORT ADSL ETHERNET ROUTER MODEM VAR 61$ A HEPSİBURADADAN ALDIM 22 GÜN OLDU BAĞLAYALI VE DAHA HİÇ KAPATMADIM NE KOPMA VAR NEDE BAYILMA ISINMA DESENİZ HİÇ YOK 2 BİLGİSAYAR SÜREKLİ 24 SAAT İNTERNETTEYİZ BİLGİLERİNİZE(128K BAĞLANTI YAKINDA 256K OLACAKMIŞ DARISI BAŞINIZA)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen yardımcı olun
    4 ay önce açıldı
    Ankaralılar bi bakın lütfen
    11 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ZOOM X5 (iyi)
    cnet 4 protlu (fiyatına göre çok iyi)
    Alcatel Speedtounch 510/4(Pahalı ama mükemmel)
  • tamam ben cnet veya econ almaya karar verdim ama benim pc kapalı olunca diğer arkadaşlar faydalancak mı? yani lan üzerinden verilmicek demi?
  • en iyisi ve senin için een ideal olcak olan zoom x5 tir
  • X4 Yada 3 kişyseniz X5 i rahat alırsınız.......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.