Şimdi Ara

Lütfen Bakın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Silkroad'ın setup'ını kendi sitesinden (Peer To Peer) olanını yükledim. Setup'ı çalıştıracaktım ki ''New version has been updated. Would you like update now?'' diyor. Yes dedim fakat böyle diyince de Bilgisayarım'ı açıyor. Anlamadım ben ne sorunu çıktı böyle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlie Pace -- 1 Kasım 2008; 15:59:13 >

• Oyunun Kurulum Setup'ını açtığım zaman çıkan (Aşağıdaki)

Lütfen Bakın!

Evet (Yes) dediğim zaman çıkan... (Aşağıdaki Resim)

Lütfen Bakın!

Yorum ve cevap lütfen.

Hayır bir de benim anlamadığım şey, eğer bu eski versiyonun setup'ı ise neden sitede duruyor hâlen? Hadi onu geçtim... Yes diyince neden Bilgisayarım'ı açıyor? Lütfen cevap...

• Bilgisayarım açıldığı zaman oyunun kurulacağı yeri seçeceksin.(Emin değilim)
  • Ama seçeceğim yer yok ki. Yani sanki ben Bilgisayarım'ı özellikle açmışım da içinde bir şeylere bakacakmış gibi. Bir yere tıkladığımda normal açılıyor ama seçmiyor.
  • Ha bir de şimdi sitedeki Download yerine baktım. Version 1. 150 yazıyor. Yanlış veya eski olma durumu var mı?
  • Up!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlie Pace -- 1 Kasım 2008; 17:31:47 >
  • yapman gereken pc de yüklediğin yeri göstermek
    meslea c:/pf/joymak/silkroad bole deil tabi de misal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen Dikkat
    15 yıl önce açıldı
    Ankaralılar bi bakın lütfen
    11 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım edin lütfen
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler arkadaşlar, ilginiz ve yardımınız için. Ama dediklerinizi yapınca olmadı. Ben de Peer To Peer (P2P) yükleme sisteminden vazgeçip oradaki başka sitelerden yükledim. Ve herkese de öyle tavsiye ediyorum. P2P sistemi çok uğraşlı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.