Şimdi Ara

Lütfen bakın...CX65'le ilgili...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "CX65'i olanlar" konusu çok dolu belki görülmeyip cwp gelmez diye buraya da yazayım dedim..
    merhaba arkadaşlar size bi konuda danışmak istedim.2 senedir CX65'im var ve başlarda çok iyiydi sonra menülerde takılmaya başladı versiyon 50 yükleyip güncelleştirmeyle bu işi hallettik ve başka da hiç bi sorun yaşamadım tertemiz bi telefon aynı yeni gibi ne bi yerinde çizik var ne bişey..menü iconlarını S65inki gibi değiştirdim, data kablosu ve yükleme cd'si ayrıca birçok tema,oyun,melodi,resim bulunan bi 2.cd'si ve şarj cihazıyla birlikte bu CX65 ne kadara gider sizce
    daha çok bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim benim için çok daha iyi olur..teşekkürler şimdiden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wi$hßon#8364; -- 23 Ağustos 2006; 14:13:00 >

• BENCE 180 VEYA 200 PİYASADA 150 YE SATIOLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: ckm

BENCE 180 VEYA 200 PİYASADA 150 YE SATIOLAR

cevap için teşekkürler..100 bile yeter bana valla ama 100ün aşağısına inmez inşallah..neyse tekrar tşk.
  • abi anca 100 eder artık adamların elınde en az 1.3 mp var 0.3 u napsın bende de cx70 war ama satmayı dusunmuyorum neyse 100 den fazla ısteme oha dıye cewap alabılırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wi$hßon#8364;

quote:

Orjinalden alıntı: ckm

BENCE 180 VEYA 200 PİYASADA 150 YE SATIOLAR

cevap için teşekkürler..100 bile yeter bana valla ama 100ün aşağısına inmez inşallah..neyse tekrar tşk.

ADAM SENİ DUKKANDAN KOVAR :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.