beyler bu forum önceden çok güzeldi ama bu aralar forumu kirletmeye başladılar adam bu forumdan para istio gereksiz konular açılıo önemli topicler yada güzel topicler açılsa daha iyi olmazmı sizcede ?
quote:
Orjinalden alıntı: xxxkingdomxxx
beyler bu forum önceden çok güzeldi ama bu aralar forumu kirletmeye başladılar adam bu forumdan para istio gereksiz konular açılıo önemli topicler yada güzel topicler açılsa daha iyi olmazmı sizcede ?
Katılıyorum braz once de ben baska bir konuda buna değindim burası dert anlatılan bir forum değil Bilgilendirme forumudur!!!
heeeeeeh kaç etti beyler=?
evet bunun herkes farkında dikkatle bakarsanız en kalabalık forum knight online forumu ve yaş ortalaması çok düşük bi forum kimi insanlar farkında değil ama dier üyeler(knight online bölümüne takılmayan) bu bölüm aleyhinde anketler yapıyorlar kapatılmasını istiyorlar bu bölümün bence daha dikkatli olunmalı yoksa bu bölüm elden gidebilir
boşuna topic açma kardeş 50 defa nasihat verdiler yine açıyolar yine açıyolar güzel topcler 2. sayfaya kayıyo burda abi manesde 10 m verebilcek varmı diye topicler açılııyo
adam kasılmak isteyenler buraya yazmış bunu kim okur sonra dier forumlar nie daha iyi diolar bu forumda önüne gelen yeni id açabilior. dier forumlar böle bişey yok.
quote:
Orjinalden alıntı: KnightS of ZB
quote:
Orjinalden alıntı: xxxkingdomxxx
Katılıyorum braz once de ben baska bir konuda buna değindim burası dert anlatılan bir forum değil Bilgilendirme forumudur!!!
her ikinizede katılıyom
ne yapılacak ki hiçbirşey yapılamaz 10 yaşındaki çocuk girerken 18diye yazarsa kimin haberi olacak?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme