Şimdi Ara

lütfen bakın ya fc3de cpu3 100% gösteriyo fc3de ve hafif takılmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cs godada olan yerden silah alırken veya flash kullanılınca yakınlarda hafif bi takılma oluyor fc3de fark ettim cpu3 98% 100% arasında gidip geliyordu sorunlu olduğunu mu gösterir diğerleri 40 50 lerde cpu3 sadece 100% ile 98% arasında gidip geliyordu ?

• FreeRunn1ng F kullanıcısına yanıt
    Sistem özelliklerini yazsaydın monitör çözünürlüğü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 25 Haziran 2015; 13:25:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

Sistem özelliklerini yazsaydın monitör çözünürlüğü ?

i7 4790k + asus gtx 970 strix + asus z97-a anakart + 8gb 1866mhz CL10 ram + 1tb hdd + 120 gb ssd + 1000w güç kaynağı

1080x1920
  • napmam gerekiyor...
  • Yalnız çözünürlüğü ters yazmışsınız 1920x1080 olacak
    Not: Yanlış yazmadınız sadece ters yazmışsınız yoksa aynı şey 1920x1080 = 1080x1920
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacker

Yalnız çözünürlüğü ters yazmışsınız 1920x1080 olacak
    Not: Yanlış yazmadınız sadece ters yazmışsınız yoksa aynı şey 1920x1080 = 1080x1920

aynı şeyde neden takılıyor bu soktumunun oyunu ya
  • senin sistem loldede takılıyordu. normaldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seras Victoria

senin sistem loldede takılıyordu. normaldir.

loldeki düzeldi gibi artık çok az oluyo 30-40 saniyede bir ve çok hafiften idare ediyorumda cs godaki çok kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRunn1ng

quote:

Orijinalden alıntı: Seras Victoria

senin sistem loldede takılıyordu. normaldir.

loldeki düzeldi gibi artık çok az oluyo 30-40 saniyede bir ve çok hafiften idare ediyorumda cs godaki çok kötü

ben amd işlemci kullanıyorum aynı ekran kartı var sende niye böyle oluyor anlamadımki ben.
  • bende anlamadım bi anlasam işletim sistemin ne peki ?
  • quote:

bende anlamadım bi anlasam işletim sistemin ne peki ?

Win 10 önizleme sürümünü kullanıyorum dostum. Stabil değil ona rağmen dropla karşılaşmıyorum ve üstüne üstlük stok halde fx 8320 kullanıyorum. Senin uzay gibi fps alman lazım o işlemci ile. Sıkıntı var sisteminde git baktır bu 3. söyleyişim.
  • bende bu sorunu yaşadım birkaç kere.

altından hep işlemciye yüklenen virüs çıktı.

format atıp kurtuldum hep, taratma falan hiç işe yaramadı.
  • Fc3, Fc4 oyunlarında 5960x işlemci bile sorun çıkarıyor.Sizinde dediğiniz gibi 3. çekirdek oyunun menüsünde bile 100% ile 98% olabiliyor ve buda anlamsız kasmalara neden oluyor.Virüsle falan alakalı bir durum değil.Yapmanız gereken oyuna girdikten sonra ctrl+alt+delete tuşlarına basıp görev yöneticisini açarak far cry 3 bulup sağ tıklayıp ayrıntılardan benzeşmeyi ayarla seçeneğine gelip kullanımı yüksek olan işlemci çekirdeğini kapatmanız ve oyunu kapatmadan tekrar oyuna dönmeniz.Bunun dışında 3x titan x bile olsa sisteminizde oyun yine kasar.Bu şekilde sorunsuz oynayabilirsiniz,iyi forumlar.
  • Arka planda işlemcini yoran bir uygulama açık olabilir. hiç format attın mı bu sorunlar başladıktan sonra bilgisayarın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rancour

Arka planda işlemcini yoran bir uygulama açık olabilir. hiç format attın mı bu sorunlar başladıktan sonra bilgisayarın?

ARKADAŞLAR SORUNU BİRAZ ÇÖZDÜM BU OLAYLARIN OLMASINI ÇOK AZALTTIM 1 OYUNDA 3-4 KERE OLABİLİYOR UYUMLULUĞU WİNDOWS XP SERVİCE PACK 3 YAPARAK GİDERDİM SORUNUMU AMA HALA OLUYOR DEDİĞİM GİBİ SADECE AŞIRI DERECEDE AZALTTIM NASIL TAMAMEN BİTİRCEM ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurmurat360x

Fc3, Fc4 oyunlarında 5960x işlemci bile sorun çıkarıyor.Sizinde dediğiniz gibi 3. çekirdek oyunun menüsünde bile 100% ile 98% olabiliyor ve buda anlamsız kasmalara neden oluyor.Virüsle falan alakalı bir durum değil.Yapmanız gereken oyuna girdikten sonra ctrl+alt+delete tuşlarına basıp görev yöneticisini açarak far cry 3 bulup sağ tıklayıp ayrıntılardan benzeşmeyi ayarla seçeneğine gelip kullanımı yüksek olan işlemci çekirdeğini kapatmanız ve oyunu kapatmadan tekrar oyuna dönmeniz.Bunun dışında 3x titan x bile olsa sisteminizde oyun yine kasar.Bu şekilde sorunsuz oynayabilirsiniz,iyi forumlar.

FarCry için çözüm budur. Bunu yazmaya girmiştim ama arkadaşımız gayet güzel anlatmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novos -- 28 Haziran 2015; 4:36:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Novos

quote:

Fc3, Fc4 oyunlarında 5960x işlemci bile sorun çıkarıyor.Sizinde dediğiniz gibi 3. çekirdek oyunun menüsünde bile 100% ile 98% olabiliyor ve buda anlamsız kasmalara neden oluyor.Virüsle falan alakalı bir durum değil.Yapmanız gereken oyuna girdikten sonra ctrl+alt+delete tuşlarına basıp görev yöneticisini açarak far cry 3 bulup sağ tıklayıp ayrıntılardan benzeşmeyi ayarla seçeneğine gelip kullanımı yüksek olan işlemci çekirdeğini kapatmanız ve oyunu kapatmadan tekrar oyuna dönmeniz.Bunun dışında 3x titan x bile olsa sisteminizde oyun yine kasar.Bu şekilde sorunsuz oynayabilirsiniz,iyi forumlar.

FarCry için çözüm budur. Bunu yazmaya girmiştim ama arkadaşımız gayet güzel anlatmış...

cs goda neden oluyor olabilir flashdan sonra hafif bir takılma gibi birşey felan ?

uyumluluğu windows xp service pack 3 yaptıktan sonra daha iyi oldu gibi neden böyle daha iyi oldu uyumluluk sorununu nasıl giderebilirim işletim sistemim windows 8

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Novos

quote:

cs goda neden oluyor olabilir flashdan sonra hafif bir takılma gibi birşey felan ?

uyumluluğu windows xp service pack 3 yaptıktan sonra daha iyi oldu gibi neden böyle daha iyi oldu uyumluluk sorununu nasıl giderebilirim işletim sistemim windows 8

Cs:Go oynamadığım için bu konuda pek bilgili değilim ancak yabancı forumlarda "r_dynamic 0" parametresinin benzer durumlarda işe yaradığı görülmüş. Belki deneyip görebilirsiniz...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.