Şimdi Ara

lütfen bakınız sorularım var(üniversite)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yıl alanya tıp fakültesini kazandım arkadaşlar, bu forum çok konuda bana yardımcı olmuştu şuan yıne sıze çok ihtiyacım var, Allah inşallah herkesegönlündeki yeri hayırlısıyla nasip eder.

1) ilk beş tercihten biri çıkarsa burs geliyor diye bir söylem var bu doğru mu? benim ikinci tercihim geldi, eğer dogruysa süper süper süper olur. bu ilk 5 tercih olayı doğruysa ve bana burs çıkacaksa ayriyeten burs başvurusunda bulunmama gerek var mı?

2) Bir yıl hazırlık olacakmış.bu sınavı kendimiz çalışarak geçebilir miyiz? geçmek için ne yapmamız gerekiyor?

3) şimdiye kadar bi başkasının evinde bile 4 günden fazla kalmamışımdır, biraz fazla titizim bu banyo tuvalet konusunda. yurdu bu açıdan değerlendirirseniz sevinirim.Yani, yurda başvuru yapmalı mıyım? ilk soruda sorduğumla bağlantılı bu sorum birazda.Bazenhem yurt hem burs tan hiç birini alamayanlar oluyor. yani ilk sorudaki gibi direk bana burs çıkmyacaksa hangisini denemeliyim?

şimdiden teşekkürler

• up
  • 1) 75. Madde varmıydı seçtiğin üniversitede
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaOnaylar

1) 75. Madde varmıydı seçtiğin üniversitede

yoktu ya hiç dikkat etmemişim, tüm maddeleri okumadım,yazdıklarımda çıkanlara falan baktım şimdi baktım da 75 e yok sanırım bana burs
  • catsandcoffee kullanıcısına yanıt
    Tam anlamadım ne demek istediğini ama okuldan burs kazandıysan tercihden çıkacak burs hakkını kullanmazsınız. Eğer tam ücretli yerleştiyseniz tercih bursunu kullanabilirsiniz. Extra bir burs talep edemezsiniz ama gene de okula bağlı bu. KYK bursunu söylüyorsanız onun tercihlerle bir ilgisi yok başvuru yaparsınız onlar değerlendirirler. İnşallah çıkar. Her şey gönlünüzce olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Tam anlamadım ne demek istediğini ama okuldan burs kazandıysan tercihden çıkacak burs hakkını kullanmazsınız. Eğer tam ücretli yerleştiyseniz tercih bursunu kullanabilirsiniz. Extra bir burs talep edemezsiniz ama gene de okula bağlı bu. KYK bursunu söylüyorsanız onun tercihlerle bir ilgisi yok başvuru yaparsınız onlar değerlendirirler. İnşallah çıkar. Her şey gönlünüzce olsun

çok teşekür ederim İnşallah :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.