Şimdi Ara

Lütfen Bakınnnnn :( Benim İçin Çoook Önemliiii :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar size vereceğim msn nin ip adresinden adresini bulun lütfen yavvv benim için çoook önemli onun yaptığı şerefsizliği kimse yapmazzzzz
    arkadaslar ev adresini felan bulana çok tesekkurler bulana allah razi olsun simdiden çoook tesekkurler
    msn adresi: Sevimsiz_Tufo@hotmail.com arkadaşlar lütfen bulun lütfennnn benim için çoook önemliiiiii
    ip adresinden adresini bulun ne olur
    bulursanız bana söyleyin ne olurrr benim msn adres sro_mano@hotmail.com

• evet yerini tespit ettik şuan uyduyu hackliyorum ordan sana kişinin uydudan çekilmiş görüntülerinide göndericem...ayrıca 3 tane tim gönderdim kişi alıp getirecekler...hemenmi öldürelim yoksa sende görmek istermisi?
  • yav 79 lv charim onda
    lütfen bulunn ip adresinden ev adresiniii
  • Ip adresini verseydn belki bulurduk ama böyle gerçekten zor.
  • işte zor olan orası ip adresini bulmakk
  • Adam İp adresini on kere değiştirmiştir.
  • Arkadaşım Kaspersky nin Bi özelliği vardir .Msn den birisi dosya yolladığı zaman kaspersky o gönderen kişinin ip sini gösteriyo.o yöntemle bulabilirsin.Bendeki kaspersky 7.0.0.14 versionu bende gösteriyor.bi araştır bence...
  • ben o işlerden anlamıom,
    sadece adamı istiyorum bulursamm ........
  • kötü olmuş yaw en az 1500 ytl eder o char

hem tanımadıklarınızdan niye dosya alırsınız anlamış değilim
  • dosya değil yav adam msn şifremi kırmış gitmiş arka sölemiş pw yi unutmuşum ark pw yi vermiş g.s yide ver demiş ark onuda vermiş sonra chari hacklemiş
  • buda size ders olsun tanimadiklarinizdan bieşy almayin parali antivirus kullanin madem 1500 ytlik char gitmiş bi 60 ytlye kiyda charin garanti olsun.
  • up
  • Geçmiş olsun ne diyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desqu -- 22 Eylül 2007; 21:58:19 >
  • ya kişinin ip ini bulmak kolay iş ona bir konuşma penceresi aç ama başka hiçbir pencere olmasın müzik msn başka konuşma penceresi vs.olmasın o ara başlat-ara-çalıştır-cmd yaz ordan çıkan yere netstat -n yaz enter de ip ler çıkıcak ordan 1isidr işte. ben aslından ip i yazıp şehri bulan bir sitede biliyodumda unuttum yav işllah yardımcı olabılmısımdır
  • cevap vereceği bir mail atın. cevabı araştırırsanız bir çok bilgi bulabilirsiniz. tabi lamerse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::x:: -- 22 Eylül 2007; 22:08:56 >
  • cidden üzüldüm o kadar emek boşa gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: a2oa32o

arkadaslar size vereceğim msn nin ip adresinden adresini bulun lütfen yavvv benim için çoook önemli onun yaptığı şerefsizliği kimse yapmazzzzz
    arkadaslar ev adresini felan bulana çok tesekkurler bulana allah razi olsun simdiden çoook tesekkurler
    msn adresi: Sevimsiz_Tufo@hotmail.com arkadaşlar lütfen bulun lütfennnn benim için çoook önemliiiiii
    ip adresinden adresini bulun ne olur
    bulursanız bana söyleyin ne olurrr benim msn adres sro_mano@hotmail.com

Sana dünya'da yapılabilecek en büyük iyiliği yapmış bırakın şu oyunu yeter yeni jenerasyon hep asosyal yetişiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: a2oa32o

yav 79 lv charim onda
    lütfen bulunn ip adresinden ev adresiniii

Tamam o dediğin şey herneyse izini taratıyorum.Ayrıca msn adresi hangi iplerden ve nerelerden açılmış hepsini tespit ettiriyorum özel servis elemanlarına.Tüm istihbarat servislerinide alarma geçirdim.Sen hiç merak etme böyle şeyler için kafanı sıkma.Olurmu?
    Başka bir emriniz varmı?

• bedir bu 79 lv char ? araba plakası dicem ne die şifre olsun ben mi cahilim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.