Şimdi Ara

LÜTFEN BANA BİR TAVSİYE VERİN:TİYATRO MU YOKSA SPOR MU? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haklısın LOlicim sen üzülme hepimizin böyle ikileme düştüğü zamanlar olur asıl olmazsa bir antisosyallikten kaynaklanan bi problem var demektir.bu arada tiyatroda karar kılmana çık sevindim
  • amatör birkaç oyunda oynadım ufak bir kaç tanede dizi çekimleri

tiyatro ve sinema camiası kadar rezalet bir camia olamaz bu ben değil çok ünlü tiyatrocular söylediler

kendi kişisel fikrim kızsan mutlaka ya yönetmenle ya senaryo yazarıyla yatmak zorundasın erkeksen o şansın bile yok

kolay gelsin bu sadece bir uyarı ama kalbinin sesini dinle

sevgilerle
  • quote:

Orjinalden alıntı: éfulim

amatör birkaç oyunda oynadım ufak bir kaç tanede dizi çekimleri

tiyatro ve sinema camiası kadar rezalet bir camia olamaz bu ben değil çok ünlü tiyatrocular söylediler

kendi kişisel fikrim kızsan mutlaka ya yönetmenle ya senaryo yazarıyla yatmak zorundasın erkeksen o şansın bile yok

kolay gelsin bu sadece bir uyarı ama kalbinin sesini dinle

sevgilerle

Kız daha lisede. Meslek edinmeyi düşünmüyor.(düşünmüyosun dimi?)

• bu işler böyle başlıyor önce heves sonra neden olmasın

hele çevren yoksa hiç bulaşma

benim eski kız arkadaşım üniversiteyi bıraktı tiyatro için oda böyle başlamış
  • Ya bak bu konuda haklısınız da, kız lısede daha ,zaten Öss ye hazırlanmasına etki ettiği için istemiyo ikisini birden. meslek olarak bi çevren olmadıkça zor zaten!
  • en iyisi arkadaşım spor olsun diye tiyatro yap

ayrıca tiyatro zenatını icra eden hanımlar ve beylerin nane tüketimleri ve ezik fındık ile yanmış mercimek stokları için anlatılanlar fazla mubalagalı

her mesleğin içine girersen oradaki kadın erkek ilişkilerinin son derece düzeyli olduğunu görürsün.
  • nerde okuyorsun sen ya yane hangi okulun tiyatro klubunde olacaksin gecen sene varmiydin bir okulda merak ettim........
  • ewt gecen sene de titatrodaydım ve kanuniyi oynamıştık.ben hürrem sultandım.bu sene de girmek istiyorum ama yani yanlıs anlamayın ama volleyballu bırakırsam da spor hocamı yarı yolda bırakmıs olacam bana güveniyordu.ama ne yapalım ben tiyatroyu sececem.
    bu arada tiyatroculuğu meslek olarak düsünmüyorum düsünsem de kimseyle yatmaya niyetim yok.yinede uyardığınız için saol.
    ben lise ikideyim ve kendi okulumun clubundeyim.okulum anadolu lisesi
  • bence volleyball su saaten sonra sadece spor olarak yapabilirsin
    tiyatro gelecegin icin daha mantıklı
    tabi spor yapmakta gelecegin için profesyonel anlamda olmasada ask hayatın için mantıkı olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: lofeli

bence volleyball su saaten sonra sadece spor olarak yapabilirsin
    tiyatro gelecegin icin daha mantıklı
    tabi spor yapmakta gelecegin için profesyonel anlamda olmasada ask hayatın için mantıkı olabilir

hımm sahsen su anda ask hayatımı pek düsünmüyorum .onunla üniversiteyi kazandıktan sonra ilgilenecem
  • quote:

Orjinalden alıntı: julian

Haklısın LOlicim sen üzülme hepimizin böyle ikileme düştüğü zamanlar olur asıl olmazsa bir antisosyallikten kaynaklanan bi problem var demektir.bu arada tiyatroda karar kılmana çık sevindim

tesekkürler fakat bir düzeltme yapmam lazım LOLİ değil LOJİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoJi -- 13 Ekim 2005, 21:55:29 >
  • çok üzgünüm bende gündeme girdikten sonra, okuduğumda farkettim yanı iş işten geçmişti çok parrdon LOJİ
  • önemli degil ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: LoJi

Ya okul volleyball takımındayım ve aynı zamanda okul tiyatrosundayım.Hangisini tercih etmem gerektiğini bilmiyorum yaa.İkisinide cok seviyorummmm.Ama birisini tercih etmek zorundayım yoksa annem beni ...................
    HANGİSİNİ SEÇİYİM???!!!!!!!!!!!!!!!!!!.................................

bence spor arkadaşşşş
  • quote:

Orjinalden alıntı: sewda

quote:

Orjinalden alıntı: LoJi

Ya okul volleyball takımındayım ve aynı zamanda okul tiyatrosundayım.Hangisini tercih etmem gerektiğini bilmiyorum yaa.İkisinide cok seviyorummmm.Ama birisini tercih etmek zorundayım yoksa annem beni ...................
    HANGİSİNİ SEÇİYİM???!!!!!!!!!!!!!!!!!!.................................

bence spor arkadaşşşş

• spor çok faydalı güzel birşey ama bence tiyaro!

nedenini sorarsan sporu kendinde yapabilirsin. yürüyüş yaparsın, koşarsın, arkadaşlarınla voleybol oynarsın ama tiyatroyu kendin yapamazsın ve sana çok şey kazandıracaktır tiyatro...

seçim senin
  • bende 1-2 yıl ewwel aynı soruyu kendime sormuştum futbolmu - müzikmi ? ben müziği seçtim doğru karar vermişim... sende tiyatroyu seç bence..
  • hangisine daha fazla eğilimin varsa onu tercih et derim ben,eğer ikiside eşit diyorsan zamanına hangisi uygunsa onu seç
  • ahbe arkadaşım keşke benim de şuna önümde bööle 2 seçenek olsaydı hiç düşünmeden tiyatro derdim ama bu benim tabii sen içinde ki sesi dinle ileri doğru bak bakiim görmeye çalış hangisiyle daha mutlu olurusn
  • tiyatro
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.