Şimdi Ara

LÜTFEN BANA BİR TAVSİYE VERİN:TİYATRO MU YOKSA SPOR MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya okul volleyball takımındayım ve aynı zamanda okul tiyatrosundayım.Hangisini tercih etmem gerektiğini bilmiyorum yaa.İkisinide cok seviyorummmm.Ama birisini tercih etmek zorundayım yoksa annem beni ...................
    HANGİSİNİ SEÇİYİM???!!!!!!!!!!!!!!!!!!.................................

• Bence okulda tiyatro klübüne git...Hafta sonları da bi voleybol kursuna git bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: daffodil

Bence okulda tiyatro klübüne git...Hafta sonları da bi voleybol kursuna git bence..
    ya keske oyle yapabilsem.İZİN YOK ama ne yapıyım ben simdi.bir tanesini secmek zorundayım ama HANGİSİNİ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoJi

ya keske oyle yapabilsem.İZİN YOK ama ne yapıyım ben simdi.bir tanesini secmek zorundayım ama HANGİSİNİ?

Alıntıları Göster
    walla ishin zor o zaman .Herkesi oluruna bıraq bence..

• quote:

walla ishin zor o zaman .Herkesi oluruna bıraq bence..

Alıntıları Göster
    yav biz ne desek boş. bu karar tamamıyla senin. ailende niye baskı yapıyor anlamadım.

illede bir seçim yapacaksan yeteneğin olduğunu da seziyorsan tiyato seç derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

yav biz ne desek boş. bu karar tamamıyla senin. ailende niye baskı yapıyor anlamadım.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: spotlightkid

hojam mesaj sayın benimki gibi havalı yaws..

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Havalıydı 2 mesaj önce...

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    BU SORUYU BURADA SORABİLDİĞİNE GÖRE İKİSİNİDE SEÇME ÇÜNKÜ BAŞARABİLECEĞİNİ HİÇ ZANNETMİYORUM BUNLARI ÜZÜLEREK YAZIYORUM.

• quote:

Orijinalden alıntı: DersouOuzala

BU SORUYU BURADA SORABİLDİĞİNE GÖRE İKİSİNİDE SEÇME ÇÜNKÜ BAŞARABİLECEĞİNİ HİÇ ZANNETMİYORUM BUNLARI ÜZÜLEREK YAZIYORUM.

Alıntıları Göster
    kararı sen vereceksin ve ailenin de etkisi olacak,
    ama ben gözümü kırpmadan tiyatro derim.
    neden mi?

alınan her eğitim,oynanan her oyun, sahip olduğun kişiliğe ve kararektere çok yansıyor.hayata bakış açısı,insanlarla iletişim(özellikle tiyatronunn verdiği eğitim ile inanılmaz bir konuşma ve hitap gücüne sahip olursun)

tiyatro eğitimi alan yada daha doğrusu tiyatrocular hemen hareketleri ve konuşma usluplarıyla hemen dikkatimi çeker.

"herkes sanatçı olmaz" bu çok doğru bir söz.

+ birazda psikoloji ve felsefe de okursan ileride tiyatrocu olmasan bile senden harika bir danışman olur
    yada dershanelerde felsefe,okullarda edebiyat ve psikoloji dersleri bile verebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi welly -- 10 Ekim 2005, 22:31:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: welly

kararı sen vereceksin ve ailenin de etkisi olacak,
    ama ben gözümü kırpmadan tiyatro derim.
    neden mi?

alınan her eğitim,oynanan her oyun, sahip olduğun kişiliğe ve kararektere çok yansıyor.hayata bakış açısı,insanlarla iletişim(özellikle tiyatronunn verdiği eğitim ile inanılmaz bir konuşma ve hitap gücüne sahip olursun)

tiyatro eğitimi alan yada daha doğrusu tiyatrocular hemen hareketleri ve konuşma usluplarıyla hemen dikkatimi çeker.

"herkes sanatçı olmaz" bu çok doğru bir söz.

+ birazda psikoloji ve felsefe de okursan ileride tiyatrocu olmasan bile senden harika bir danışman olur
    yada dershanelerde felsefe,okullarda edebiyat ve psikoloji dersleri bile verebilirsin.

Alıntıları Göster
    tiyatro diorm daha eğlenceli bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Roswell

tiyatro diorm daha eğlenceli bence

Alıntıları Göster
    erkeksen voleybol, kızsan tiyatro.

içinden geleni yap bir hafta ikisinden de ayrı dur bakalım en çok hangisini özleyeceksin..

• quote:

Orijinalden alıntı: hayattakiler

içinden geleni yap bir hafta ikisinden de ayrı dur bakalım en çok hangisini özleyeceksin..

Alıntıları Göster
    tiyatro derım ben
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hayattakiler

farklı bir bakış açısı olmuş..

• quote:

Orijinalden alıntı: eleny

quote:

farklı bir bakış açısı olmuş..

Alıntıları Göster
    mantıklı olup sporu yani voleybolu tercih etmelisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: justkny

mantıklı olup sporu yani voleybolu tercih etmelisin.

Alıntıları Göster
    BENCE MUTLAKA TİYATROYU SEÇMELİSİN ÇÜNKÜ CANIN SIKILDIĞINDA VOLEYBOL OYNAYACAK BİR YER BİR KAÇ ARKADAŞ BULABİLİRSİN AMA TİYATROYA BİR DAHA GERİ DÖNME ŞANSIN YOK YANİ HADİ ARKADAŞLAR GELİN TİYATRO YAPALIM DİYEMEZSİNBENCE DAHA SONRA TİYATORU BIRAKTIĞINA DAHA ÇOK ÜZÜLÜRSÜN TİYATROYU BIRAKMAAA Loji(durumdan haberdar et)

• quote:

Orijinalden alıntı: julian

BENCE MUTLAKA TİYATROYU SEÇMELİSİN ÇÜNKÜ CANIN SIKILDIĞINDA VOLEYBOL OYNAYACAK BİR YER BİR KAÇ ARKADAŞ BULABİLİRSİN AMA TİYATROYA BİR DAHA GERİ DÖNME ŞANSIN YOK YANİ HADİ ARKADAŞLAR GELİN TİYATRO YAPALIM DİYEMEZSİNBENCE DAHA SONRA TİYATORU BIRAKTIĞINA DAHA ÇOK ÜZÜLÜRSÜN TİYATROYU BIRAKMAAA Loji(durumdan haberdar et)

Alıntıları Göster
    ya gercekten cok tesekkür ederim size.ewet galiba tiyatroyu seçecem.haklısınız galiba voleybolu herzaman oynayabilirim ama tiyatroyu herzaman oynayamam.fikirleriniz için tesekkür ederim.GERCEKTEN TESEKKÜRLER...

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

tesekkür ederim fikrin için.bu arada ben kızım

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    ya koçum sen kaç yaşındasın allah aşkına...hala bir karar verme mekanizman ve özgüvenin gelişmediğine göre daha çocuksun demektir...Eğer birşeyleri gerçekten çok yapmak istiyosan emin ol sana kimse bir sınırlandırma getiremez...

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: LoJi

quote:

Reca ederim. Kas yapmak istersen voleybolu da seçebilirsin.

Ama arkadaş yukarıda doğru sölemiş, tiyatroyu bulman ve o heyecanı yaşaman zordur.

Bu arada her role razı olacaksın. Ben deli rolunde oynamıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadir_meric

ya koçum sen kaç yaşındasın allah aşkına...hala bir karar verme mekanizman ve özgüvenin gelişmediğine göre daha çocuksun demektir...Eğer birşeyleri gerçekten çok yapmak istiyosan emin ol sana kimse bir sınırlandırma getiremez...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kadir_meric

ne alakası var bunun yasla ya.ben ikisini de cok seviyorum.Ayrıca benim ailemde bana kimse sınırlandırma getiremez diye de birşey olamaz.cünkü buna hakları var sonucta öss ye iki yılım var ve ben bu iki yılı coık iyi degerlenirmek istiyorum ama aynı zamanda da tiyatro ve spordan kopmak istemiyorum.Bunun için de sizin fikrinizi alıyım dedim.bunun cocukluk oldugunu düsünmüyorum.
    Bu arada kızmana gerek yoktu

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.