Şimdi Ara

lütfen bana yardım edin!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    eğer konuyu yanlış yere açtıysam affola ama yardıma ihtiyacım var.

benim 94 model civic ex aracım var. ve karbürötorlu tabiki. aracıma gaz taktırmak istiyorum. bursada yaşıyorum. bugün sanayiye gittim ve çeşitli markalardan fiyatlar aldım. fakat kafam çok ama çok karışık.
    450 tl ile 1100 tl arasında fiyatlar mevcut. tabiki fiyat önemli ama sorun yaşamayı istemiyorum. sonuçta ödenilen para ile aldığım hizmet doğru orantılı olmalı. beni devamlı servise götürmeyecek ve başımı ağrıtmayacak bir lpg sistemi taktırmak istiyorum. bu konuda ilk önce benim arabamın aynısından kullananlar varsa lpg tabiki görüşlerini ve sorun yaşıyorlarsa sorunlarını paylaşabilirlermi??? genel olarakta karbürötörlü lpgli araç sahipleride bilgi ve deneyimlerini aktarırlarsa çok memnun olacağım.

şimdiden tüm yardım eden forum üyelerine teşekkür ediyorum.

• Montajına güveneceğiniz bir yerde montaj yaptırın kitler hemen hemen aynı. Bayiye gidip montajlarını izleyin aklınıza yatıyorsa montaj yaptırırsınız.
  • benimkinde de eski tip takili.

BRC kullaniyordum, regulatoru eskidi degismesi gerekti, yine BRC'nin yan urunu 2A marka regulator taktirdim. memnunum.

zaten karburatorlu araclarda pek servise git gel sikintisi yok. montaj guzel olmali zaten ayarda elle mekanik yapiliyor.

simdi tekrar taktiracak olsam Aldesa taktirirdim, bence yerliler icinde en kalitelisi. (BRC ile fiyatta %50 fark ediyor)

bir an once taktirip LPG keyfine ulasmanizi dilerim
  • ARKADAŞLAR BAŞKA ÖNERİSİ OLAN YOKMU YAA??? ÇOKMU ZOR BU KARDEŞİNİZE TAVSİYEDE BULUNMAK!!! SİZ GAZ TAKTIRMAYI DÜŞÜNDÜĞÜNÜZDE KİMSEYE SORMADINIZMI?? YARDIM İSTEMEDİNİZMİ??? LÜTFEN RİCALAR EDİYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ.

• 1100 fiyat veren neyi öneriyor size ?

BRC taktırın hem kışın hem yazın rahat edin, ayrıca yaygın servis ağı ve aracı satarken kolaylıklar sizin olsun .

quote:

Orijinalden alıntı: serwaney01

ARKADAŞLAR BAŞKA ÖNERİSİ OLAN YOKMU YAA??? ÇOKMU ZOR BU KARDEŞİNİZE TAVSİYEDE BULUNMAK!!! SİZ GAZ TAKTIRMAYI DÜŞÜNDÜĞÜNÜZDE KİMSEYE SORMADINIZMI?? YARDIM İSTEMEDİNİZMİ??? LÜTFEN RİCALAR EDİYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ.

• 1100'e nasıl bi sistem takıyormuş merak ettim..?

sıralı sistemler 900'e karbüratörlüler 250ye düşmüşken bu 1100 görünce afalladım...
  • l renzo diye bir marka... bugün bursada net oto ile görüştüm 600 tl 10 taksit simit tank brc marka birkaç kişiyede sordum brc kullanıyorlarmış. memnun olduklarını söylediler. bende brc de karar kıldım. yalnız adamın elinde karbürötörlü yokmuş telefonumu bıraktım. gelince aracayacaklar. arkadaşım 3-4 ay önce romano sıralı taktırmış orada. romano sordum karbürötörlü için yok dediler. bu servis değil ama bayisi söyledi bunu. birde anlamadım senin araban kaldırmaz dediler o serviste???? salaklaştım adam öyle deyince. neyse şimdi brc için sizede sorayım kalitesini kullanan arkadaşlar memnunmusunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Taktır enucuzunu zaten sıralı değil hepsi güzel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.