Şimdi Ara

lutfen bi bakın......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yeni bi sistem topluorm hersey tmm sadece lcd monitor kaldı onuda butceye we yorumlara gore ayarladım 4tane lcd arasında kararsız kaldım , secim yapmama lutfen yardım edin.

SONY SDM-HS75B 17" LCD
    SAMSUNG 740N 17" LCD
    PHILIPS 170S6FS 17" LCD
    PHILIPS 170C6FS 17" LCD

şimdiden tesekkur ederm...

• kimse yardımcı olmıcakmı??
  • 4 modelde birbirinden güzel, ama sony kalitesi de atlanmamalı

quote:

Orjinalden alıntı: florida

arkadaslar yeni bi sistem topluorm hersey tmm sadece lcd monitor kaldı onuda butceye we yorumlara gore ayarladım 4tane lcd arasında kararsız kaldım , secim yapmama lutfen yardım edin.

SONY SDM-HS75B 17" LCD
    SAMSUNG 740N 17" LCD
    PHILIPS 170S6FS 17" LCD
    PHILIPS 170C6FS 17" LCD

• SAMSUNG 740N 17" LCD
  • quote:

Orjinalden alıntı: flogart

4 modelde birbirinden güzel, ama sony kalitesi de atlanmamalı

quote:

Orjinalden alıntı: florida

arkadaslar yeni bi sistem topluorm hersey tmm sadece lcd monitor kaldı onuda butceye we yorumlara gore ayarladım 4tane lcd arasında kararsız kaldım , secim yapmama lutfen yardım edin.

SONY SDM-HS75B 17" LCD
    SAMSUNG 740N 17" LCD
    PHILIPS 170S6FS 17" LCD
    PHILIPS 170C6FS 17" LCD

sony artık LCd uretmeyecek ılerıye donuk sorun yasayabılırsın..
    anlıyorum butce cok onemlı ama ve zaman gectıkce yaptıgın secımlerden keske dıye baslayan cumleller kurmamalısın
    sanıyorum fıyat aralıgının cok ustunde ama 225bw kullanan bırı olarak gerekırse 1,5-2 ay daha bekleyıp buyuk ve kesınlıkle wide bır monıtor almanı tavsıye ederım..
    Monıtor gercekten de kurdugun sıstemın asıl hakkını veren urunlerın basında gelır..

• bence de en azından git bi 19" widescreen al... artık zamane monitörleri wide olucak söliyimm sonra pişman olursan monitör bu şıp diye alınmaz değiştirilmez..

buarada şuna bakın lütfen ve seçin şu BMWlerden birini benim içinn

http://forum.donanimhaber.com/m_10656115/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 27 Kasım 2006; 3:05:53 >
  • imkan olsa en basta 19'' widescreen sorardım ama o mali acıdan biraz aşıo yinede önerileriniz için saoln. yine aynı soru daha kimse bu 4lcd içinde bi cwp wermedi @Maedhros_Laorx samsung dedi benmde aklıma en basta o yatmıstı ama dierlerini gorunce onlarada bakmak istedim peki hangisi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaslar bi bakin
    9 yıl önce açıldı
    Ankaralılar bi bakın lütfen
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PHILIPS 170C6FS arkadaşımda aynısı war goruntu kalitesi gayet iyi tavsiye ederim...
  • bana sorarsan al bir inca bak rahatına bu işte iyiyimdir istediğine sorabilirsin maddi açıdan en kaliteli çöz inka dır ..... bu arada burayada bak belki bilgimize kanaat getirirsin inca güzeldir. http://forum.donanimhaber.com/m_9690789/tm.htm
  • PHILIPS 170C6FS 17" LCD'nin yeni modeli çıktı fiyat da uygun PHILIPS 170C7FS 17" LCD

Bence yukarıdaki yeni modelle SAMSUNG 740N 17" LCD arasından birini seçmelisin.

PHILIPS 170C7FS 17" LCD'yi ben yeni aldım ve son derece şık ve kaliteli bir model. İş yerinde HP marka LCD kullanıyorum ve bunla kıyaslanmayacak kadar süper ve yansımasız bir görüntüsü var.

Ancak şu an piyasadaki en iyi LCD panel üreticisi kesinlikle SAMSUNG... O nedenle onu da tavsiye ederim...

Bu arada tepki süreleri

SAMSUNG 740N 17" LCD ---> 2 ms (Grey - Grey)
    PHILIPS 170C7FS 17" LCD ---> 5 ms (Black - White - Black)

Reklam ve ilanlardaki yalan dolana dikkat etmek lazım

Şimdiden hayırlı olsun...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.