300 gb lık hd im var ve iki parçaya bölünmüş halde c: ve d: pc ye format attım d: ye hiç dokunmadım ama windows kurulduktan sonra d: yi önce görmedi sonra servis pack 2 yükledim gördü fakat içinde 60 gb lik veri olmasına raymen d: sürücüsünü pc 0 byt olarak görüyor ve biçimlendirmemi istiyor...
nolcak şimdi 60 gb lik filmin, mp3 üm,resimlerim programlarım ,kliplerim nereye gitti onları bulabilirmiyimç... şimdiden çok teşekkür ederim...
Eğer NTFS ile formatladıysanız ve iletim sisteminiz milenyumise görmez
Merhaba Anlaşılan yükleme esnasın da sürücüleri oluştururken yaptığın bir hatadan D: Sürücüsünüde uçurmuşsun... D Sürücüsünü seçtiğinde biçimlendirme istemesinin sebebi budur..
Bunun için sana önerim o diski 2 disk olarak çalışan başka bir makina üzerinde D: partition 'ııı Active Undeletewww.active-undelete.com veya Ontract Easy Recovery Tarzı programlarla Recovery işlemini başlatmandır...
Eğer diskin üzerinde sistemi c ye kurduysan ve başka hiç bir işlem yapmadıysan deneme vb.. rogram kurması gibi...
%85 Verilerini kurtarabilirsin...
sağolasınız beyler bu %85 ini kurtara bilirsin demişsin kardeş bunu kedi pc mde yapamam mı ve diyelimki başka pc buldum bunu işlemi nasıl yapacam..
teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme