Şimdi Ara

lutfen bi bakin (oyun terminalinden dusuyorum)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben zone.com uzerinden age of empires II Conquerors expansion oynuyorum. ama son 1 aydir bunu basaramıyorum. Cunku ben siteye baglandigimda ve mevcut oyun odalarinın birine girdigimde bir sure sonra site ici chat programi olan zonefriend isimli program otomatik olarak offline oluyo(ki olmamasi gerek). ayrica herhangi bi oyun terminalinden oyuna basladigimda, oyun sonunda o terminalden dusmus oluyorum. bu sorun yuzunden artik online oyun oynayamaz oldum. eger bu konu hakkinda bilgisi olan varsa lutfen yardim etsin. bu arada bende 2 isletim sistemi vardi bi 98 bide xp pro. 1 ay oncesine kadar her ikisinde de sorunsuz bi sekilde bu oyunu oynayabiliyordum. ama artik ikisinde de ayni sorunla karsilasiyorum. acaba sorun isletim sisteminden mi diye 98 in bulundugu yere format atıp bi tane daha xp kurdum (xp pro sp2 ).ama sorun hala ayni. modeme reset attim (modemın makasi us robotics 9015 ) ama yine degisen bi sey olmadi. online virus ve spy taramasi yapiyorum hic bi sey cıkmıyo. nasil bi sorundur anlamadim acep bios tami bi virus var ?valla kafayi yemek uzereyim son olarak sunu soylıyeyim adsl 256 k kullanicisiyim, ve diger zamanlarda baglanti ile ilgili hic bi sorunum yok.sadece bu oyun terminalinden dusme sorunu disinda. anlayan, bi fikri olan, daha once boyle bi sey basina gelen , ve bu oyunu oynayıpta yardimci olabilecek olan herkes lutfen yardiiimmmmm.......

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.