Şimdi Ara

lütfen bi bakın!!! yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar deluxworld kasa kullanıyorum psu 12 cm fanlı olarak çalışıyor

ben bunu sessiz diye almıştım ama maledef değil

forumda bazı arkadaşlar fanın devirini düşürmüşler

ben içine baktım psu nun fanın kabloları kırmızı ve siyah olarak içindeki karta bağlı eğer kesersem tekrar nasıl bağlarım

bunun için ne yapmalıyım??

şimdiden teşekkürler

• iyi de kardeş neyi nereye bağlayacaksın ben hiçbişey anlamadım yeni fan alığ onu mu takacaksın yoksa fanının gerilim değerini düşürüp hızını mı yavaşlatacaksın? ayrıca tekrar nasıl bağlarım dediğin ne nereye neyi bağlayacaksın.
  • kardeş benim demek istediğim powerın fanın hızını düşürmek eğer mümkünse

yada daha sessiz bir fan alıp onu takmak bu işlemler nasıl oluyor?

yani hangisi daha uygun olursa??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curse77 -- 28 Aralık 2006; 18:59:54 >
  • ikisi de olur ben şöyle yaptım fan ın kabloları direk bi molex in ilgili uçlarına lehimledim kablo ince olduğundan psu da kabloların çıktığı delikte ona da yer var dert olmaz 7 volta indir bi psu nun 12 voltla çalışan bi fana ihtiyacı yok görüşündeyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: z.ı.n.d.ı.k.

ikisi de olur ben şöyle yaptım fan ın kabloları direk bi molex in ilgili uçlarına lehimledim kablo ince olduğundan psu da kabloların çıktığı delikte ona da yer var dert olmaz 7 volta indir bi psu nun 12 voltla çalışan bi fana ihtiyacı yok görüşündeyim.

+1 işte çözüm bende ya fan değiştiricem yada gerilimi düşürücem bu aralar yapıcam. yapınca resim koyarım sana detaylı olarak tabi eğer zındık ın anlattığından anlamadıysan. tabi lehim olaylarına giremem dersen kabloları kesip birbirine elektrik pantı ile bağlaman gerekecek.
  • walla hocam çok iyi olur resim koyabilirsen gerçekten bekliyorum sizi

lehim olayına girmeyelimde kabloları bantla yapıştıralım bu daha iyi

teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.