Şimdi Ara

Lütfen Bi Fikir... (Öneri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemimi baştan aşağı yenilemeye karar verdim... (işlemci hariç)
    Önce sistemimin özelliklerini söyleyim
    --------------------------------------------------
    P4 1700 (deişmicek)
    128*2=256 RDRAM
    128mb G-Force Fx5200 (deişmicek)
    Asus P4T-F Anakart
    ATX P4 350W Power Supply
    Standart boy bi kasa

Bunu güzel bi sistemle deiştirmek istiyorum... Fiyatı önemli değil ama bana uzun zaman sorun çıkartmasın ve yeni teknolojileri desteklesin... İşlemciyi değiştirecek param yok onu baştan söyleyim ama alacağım ana kart hem bu p4 1700 ü desteklicek hemde ileride alacağım p4 3x i.... Umarım anlatabilmişimdir...

Önerilerinizi bekliyorum en uygun sistemi bana yazarsanız sevinirim...

• güzel bi sistemle değiştirmek için işlemciyi değiştirmen lazım senin sisteme göre 512 kingston alırsın en fazla o kadar iyileşir
  • ilk işin işlemciyi değiştirmek olsun
    uzun süre gidecek bi bilgisayar istiyorsan.
  • işlemciyi değiştirmeden nasıl olacak o uzun süre idare etme olayı anlamadım. para sorun değil demişsin git işlemciyi değiştirmekle başla işe
  • harbiden kral sana güzel bir p4 3.0 lga 775 2mbit önbellekli işlemci gider.Tabi para sorun değilse :)
  • sen işlemciyi anakartı değiştir gerisi kalsın bence
    bu işlemci değişmeden hiçbişey olmaz

AMD ye geçmeyi de ihmal etme sakın
  • asusun yada gigabyte in i865 chipsetli anakartlarından alabilirsin.arkadaşa mesela gigabyte in 8ıpe100mk i865pe chipsetli anakartını aldık o da şuan celeron 2.26 kullanıyo ama daha sonra p4 3.0 civarı bişi alabilir.sende böle düşünüyosan sanırım tercihin bu olabilir.ram olarak ta 512 mb yada 1 gb yaparsın durumuna göre gayet iyi olur.ama arkların dediği gibi eğer para sorunun yoksa el atmışken işilemciyi de değiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 9 Ekim 2005, 13:38:45 >
  • 9550 ekran kartı ve ram al ok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.