Şimdi Ara

LÜTFEN Bİ YARIM EDİN:(:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar P4 2.40(478 Pin) işlemcim ASrock P4VT8+ anakartım Palit MX4000 128Bit ekran kartım Maxtor 40GB IDE harddıskım var.Sorunum su bilgisayar kendi kendine donuyo yada reset atıo bazende ekran simsiyah oluyo.Tek care reset atmak.Ayrıca sole bısey var oyunlarda kolay kolay donmuyo.Ama donma derken yavaslama anlamında demıyorum.Ekran olece kalıyo.Hıc bısekılde bısey yapamıyosunuz.Bu donmaların belli bi süresi yok.Bazen hic donmuyo bazende sürekli donuyo lütfen bi yardım edin.Bilgisayarın sagutması iyi sıcaklıktan deil RAM lerde denendi.Ekran kartını da denedim .Bir kac kişi anakarttan dedi.Sizce sorun neden kaynaklanıyo????.Bi yardımcı olun artık para harcamak istemiyorum.Yaptırım satmaya düsünüom bu pc yi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canerdoan -- 19 Nisan 2008; 13:53:59 >

• ramleri sokup pin uclarını sil ve tekrar saglam yerineyerleştirmeyi dene. aynı işlemi ekran kartı içinde yap. ayrıca ekran kartının driverlarını güncellemeyi dene. hatta dneme güncelle.

İnşAllah çözmüş olursun.

Virus olma ihtimali var mı bilmiyıorum ama istersen onuda bi yokla.olaki sistemini arka planda yoran viruslere sahip olabilirsin.
  • konu başlılarınızı üst konudaki kurallara göre düzenleyiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.