slm arkadaslar..MYKO serverı bıldıgınız gıbı kapanacak.bnde orda oynuyodum ama yalan oldu artık orası ve USKO ya gecmeye karar werdım..bu arada oyunu bırakmayıda dusunmedım degıl ama olmadı nese..USKO dakı en yenı server ronark(yazılısı yanlıs olabılır)mıs galıba.orda baslmaya karar werdık..daha once USKO da hıc oynamadım orayı hıc bılmem..cok kalabalık dıolar server ıcın sora char secımı ıcınde(kı buras bnm ıcın cok onemlı) rogue ol dıolar orda en ıyı o ısı yaparmıs..bn warrıorum warrıor kullanmasını sewıyorum baska char gelmez bana kı 66lvl 51k nplı warrıorum war myko da..yıne warrıor acıcam ama terettudum war..bana bırz bu server hakkında bılgı werırsenız cok sevınırım...sımdıden tesekkurler..
Ronark yüzde 80-90 a yakını rogue ve koxper, berbat bi server.
+1 ronark en son server ama orada kasmak çok zor hele warior için bi ölüm...eskiden bi slotta 1 veya 2 koxper olurdu, ronarktaki adamlar aştı olayı her mobun başında bi koxper var...sana tavsiyem hazır kapanma gibi bi bahaneyle karşı karşıyayken bu oyuna hiç başlamamandır...
tavsiye istiyordn burdaki en ii tavvsiye gel pathosa pot paran benden
Kesinlikle ronarkta başlama durduk yere sinir hastası olursun.Diğer serverlardada millet uçmuştur sen gel bahanende hazır bırak oyunu
Logos a gecmeyi sakın düsünme ezilirsin en iyi server ronark ve sen kimseyi takma warrior ol rogue cok var düzgün kasabilirsen is yapabilirsin warrior olarak uskoda 67lvl warriorum var benm logosda suan +70lvl adam dolu ama ronark okadar abartı diil ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme